Jack's League seizoen 2021/2022

noordooster

Well-known member

Bij De Treffers zijn ze niet blij, dat het competitieprogramma niet opgeschoven wordt omdat er nu geen publiek aanwezig mag zijn.
Overigens zag De Treffers ook al 3 van zijn laatste 4 competitiewedstrijden afgelast worden ivm corona.
 

noordooster

Well-known member
De derby Spakenburg - IJsselmeervogels die overmorgen gespeeld zou worden, gaat niet door.
De burgemeester verbiedt de wedstrijd omdat hij bang is voor rellen buiten het stadion.
Voor Spakenburg en de burgemeester valt het te hopen, dat de wedstrijd naderhand wel gespeeld kan worden met de supporters in het stadion.
 

noordooster

Well-known member
HHC speelt met 0-0 gelijk tegen AFC in Amsterdam.
Volgens een aanwezige verslaggever had HHC verdiend om te winnen.
Ze hadden het grootste deel van de wedstrijd een veldoverwicht en kregen ook meer goede kansen.
 

Fregge

Well-known member
De Treffers - IJsselmeervogels die voor morgenavond op het programma stond is inmiddels ook al afgelast in verband met coronabesmettingen
 

Fregge

Well-known member
GVVV en AFC gaan nu tegen elkaar spelen zaterdag.

Mogen we al tegen @noord-ooster zeggen dat het door laten gaan van de competitie een plannetje is van het zondagvoetbal zodat zaterdagclubs geen inkomsten meer krijgen en dus omvallen en dus uiteindelijk het zondagvoetbal zal zegevieren of moesten we daar nog even mee wachten?
 

JMD

Well-known member
Het duel tussen Quick Boys en Katwijk van komend weekend is uitgesteld om dezelfde reden als dat IJsselmeervogels - Spakenburg is uitgesteld. Doordat er geen publiek mag zijn vreest de burgemeester wanordelijkheden buiten het complex. (en wat QB nog extra meespeelt is dat je in de duinen gewoon het veld kan zien, afgelopen weekend stond daar ook een paar 100 man)
 

Satyr

Administrator
Forumleiding

Statsperform

New member
Namens OPTA (Stats Perform) ben ik op zoek naar liefhebbers van de Tweede Divisie om tegen een vergoeding wedstrijden te bezoeken en data (doelpunten makers, assists, kaarten, wissels) ter plaatse door te geven.

Vooral op zoek naar mensen uit de omgeving Den Haag (SVV Scheveningen), Rotterdam (Jong Sparta, Exc Massluis, ASWH), Nijmegen (Treffers, TEC) en de Bollenstreek (Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg)

Evt in combinatie met het bezoeken van wedstrijden in de Eredivisie vrouwen (Ado den Haag, Feyenoord, Excelsior)

Mocht je interesse of meer informatie willen hebben, stuur mij gerust een bericht.
 

Sjorro

Member

Zo kun je nooit fatsoenlijk in gaan halen. Over hoeveel politie inzet zal het dan gaan? En dat voor een handje vol supporters.....
 

Sjorro

Member
Zo, de eerste puntjes van 2022 zijn weer binnen.
In de wetenschap dat er geen makkelijke wedstrijden zijn in de 2e Divisie, ben ik benieuwd hoe het drukke programma voor De Treffers uit gaat pakken.
 
Bovenaan