Filmtopic

G

Gast

Guest
Ja, deadpool. Hmmmm. Ik heb 'm gezien en vond het idee vele malen leuker dan het resultaat. Anti-held. Wil niet zeggen dat je moet blijven mikken op brugklassers.

Enne, Pathe? WANNEER LASSEN ZIJ NOU EENS EEN PAUZE IN.
 

Abubakari

Well-known member
Ja, deadpool. Hmmmm. Ik heb 'm gezien en vond het idee vele malen leuker dan het resultaat. Anti-held. Wil niet zeggen dat je moet blijven mikken op brugklassers.

Enne, Pathe? WANNEER LASSEN ZIJ NOU EENS EEN PAUZE IN.
Zie het morgen wel, ik heb mijn kaart er voor deze maand al uit en ik denk dat een hoop Sacha Baron Cohen humor ook puberhumor is.

Pauzes zijn voor zeikerds.
 

Mario

Well-known member
Ik ga bijna nooit meer naar de Bios, maar pauzes zijn alleen maar hinderlijk. Dat is ook iets van vroeger toch?

Creed op het programma vanavond ...
 

Max

Administrator
Forumleiding
Filmtopic

De twaalf minuten pauze die in de 80mm versie van The Hatefull Eight zat was op zich prima. Ook een goede timing na 100 minuten. Daarna nog 68 minuten genieten. Verder zijn pauzes vaak wat overbodig.
 

Simon

Administrator
Forumleiding
Ik heb zo'n unlimited-kaart van een bioscoopketen hier in het Verenigd Koninkrijk. Het bevalt mij prima, ik betaal per maand net iets meer dan een prijs van een los kaartje, maar dat haal ik er dik uit want ik ga minstens 1x per week. Morgen staat Grimsby op het programma.
 

Mario

Well-known member
Creed ... Rocky 7. Prima film, maar gewoon dus Rocky en vooral nostalgie naar de oude films.
 

DeftonesJP

New member
Ik heb toevallig (of eigenlijk niet toevallig; ik had een kaartje gekocht) vorige week Deadpool gezien. Was een beetje bang of het niet te flauw zou zijn, maar ik vond 'm erg grappig. Qua verhaal stelt het geen drol voor, maar het gaat ook meer om de stijl van film dan de inhoud. Marvel wil andere type films gaan maken en dat is ze met Deadpool zeker gelukt.

Ik was vrijdag naar deadpool en dat was lachen, echt een ideale film om met een fles bier in je klauwen te gaan kijken. Deze film kwam ook wel op het goede moment want die bloedserieuze superhelden films zijn wel iets te veel van het goede. Het ene blik na het andere gaat dan ook open.
 

banshee

Member
Afgelopen week Dallas Buyers Club en Fight Club gekeken. Beide films een fantastische score op IMDB, maar beide films konden mij niet bekoren.
Normaal gesproken ben ik wel van de plot-wending-films, maar de teneur van Fight Club maakte dat ik de plotwending niet meer interessant vond.
Dallas Buyers Club, met hooker Jared Leto en een iets minder dan gewoonlijk irritante Matthew McConaughey viel ook al niet in de smaak.

Ach ja, ik hou het dan maar bij films als The Usual Suspect, Se7en, Basic Instinct, Arlington Road, Memento en zo...
 

Batigoal

Well-known member
Ik ben laatst naar het filmfestival in Rotterdam geweest met cultureel verantwoorden films. Ik had gekozen voor twee films: Gonin Saga en The Green Room. Ik ben zelf liefhebber van Oost-Aziatische films en het Japanse Gonin Saga was een goeie keuze. Een echte yakuza-film met typisch Aziatische overdreven actiesc?nes, met soms een vleugje Tarantino-gezwets. Ik vond het een toffe film. Het gaat over vier kinderen wiens vaders, allen met andere rol, zijn omgekomen in een bende-gevecht en nu sporen ze de daders op om wraak te nemen.

The Green Room vond ik een stuk minder; punkbandje die aan het einde van hun tour door Amerika hun laatste optreden doen in een redneck-club in een afgelegen bos. Daar zijn ze getuige van een moord, waarna de rednecks de bandleden het zwijgen willen opleggen en de band moet vluchten voor hun leven. Maar de film is een soort hipster-slasherfilm geworden wat vrij apart is. Zat mensen in de zaal overigens die het een geweldige film vonden.
Met een hoofdrol voor Patrick Stewart als neo-nazi badguy, dat dan weer wel.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Ben ik de enige die vanochtend even heeft gekeken of Leo dan eindelijk zijn Oscar had gewonnen?
 

Mario

Well-known member
De Oscars ... ik heb daar niet zoveel mee. Het heeft Amerika in ieder geval haar eigen zwarte pieten discussie opgeleverd.
 

Abubakari

Well-known member
Maar de film is een soort hipster-slasherfilm geworden wat vrij apart is.

Op zich wel een briljant idee. Een baardloze zonder Pelle kapsel en muts die al die baardjes en mutsjes met een kettingzaag om zeep helpt, zo'n film wil ik wel zien. Wel tien keer.

Ik heb laatst op Netflix Mr. Nobody gezien, dat vond ik een erg te gekke film. Meeste Netflix films die ik niet al kende zijn best aardig, helemaal niet slecht, maar deze vond ik echt memorabel.
 

Abubakari

Well-known member
Heel grappig vond ik Deadpool niet, itt Grimsby heb ik er niet ??n keer om moeten lachen. Leuke film, maar ik vond het niet veel bijzonders.

Aan de voorfilmpjes te zien krijgen we wel een lawine aan superhelden films, volgens mij 4 of 5 superhelden trailers gezien.
 

Simon

Administrator
Forumleiding
Vanavond Grimsby gezien. Het was af en toe 'over the top', maar als je daar tegen kunt is hij best grappig. Ik heb mij in ieder geval prima vermaakt.
 

Abubakari

Well-known member
Gister naar the Revenant geweest. Ik had van te voren wel enige twijfels of dit verhaal 156 minuten zou kunnen boeien, maar die twijfels waren onterecht. Geweldige film die van begin tot eind boeide. Begon gelijk al heftig met die indianen en het hoogtepunt vond ik wel die beer die aanviel, heel close gefilmd, heftig! Wel een echte bioscoop film, ik zat er helemaal in, ik denk niet dat je thuis op tv net zo'n belevenis ervaart. Topfilm! Past prima in het rijtje films van I??rritu, E?n van de regisseurs waarvoor ik altijd naar de bios zal gaan. (Nou ja, bijna altijd dan, Birdman heb ik niet in de bioscoop gezien).
 

zwammy

Well-known member
Interessant. In het voorfilmpje van de bios leek het me niet veel maar jij vind het dus wel een aanrader?
 
Bovenaan