Binnenlands nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.

Satyr

Administrator
Forumleiding
In het gesprek met alarmcentrale 112 dat voor de bestorming van een schuur aan de A2 bij Susteren is gevoerd, werd gevraagd om een onderhoud met 'Rutten'.

Vermoed wordt dat het om minister-president Rutte gaat.

Stemherkenning
Bjorn M. (31) uit Brunssum en Heerlenaar Milko V. (36) werden door een arrestatieteam vorige week maandag opgepakt. Beide ontkennen gebeld te hebben. Het Openbaar Ministerie (OM) hoopt dat stemherkenning duidelijk maakt wie achter het telefoontje zat.

Mark Rutte
Uit het dossier blijkt waarom het OM hen 'dreigen met een terroristisch misdrijf' ten laste heeft gelegd. "U spreekt met de Islam IS. De wereld vergaat. Luister goed naar de televisie. Luister naar de Dombo en de Kikker. Luister, doe niets, zal niemand iets gebeuren. Alleen luister. U heeft gezien waar ik bel allang. Niemand komt hier dichtbij, er gaan ongeluk gebeuren. Ik wil niemand praat, ik wil alleen meneer Rutten hier bij mij. Ik geef u dit nummer en meneer Rutten gaat me bellen. Niemand komt in de buurt van die Dombo en de Kikker. Overal staat alles klaar. Alles is voorbereid. Wat wilt u de wereld vergaat?"

Kikker en olifant
De verdachten zouden verkleed zijn geweest als kikker en olifant. Hun voorarrest is vorige week verlengd.

Wat een geweldig stukje, hahaha. Ook dat ze beide ontkennen te hebben gebeld. Die Bjorn is een blanke Nederlander en die Milko is een Balkanees. Goh, wie zou er dan in gebrekkig Nederlands gebeld hebben? Oke, Brunssum is ook niet heel geweldig, maar toch gok ik op Milko
 

Max

Administrator
Forumleiding
Als het Brunssums accent van Milko minder erg is, dan is hij waarschijnlijk nog beter te verstaan ook.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan