Amateurvoetbal algemeen

Joost

Well-known member
Sliedrecht dus toch naar 1A, waar ze al bang voor waren.

Wij 'gewoon' weer in B. Zat er wel in, individuele wensen van clubs worden niet zo snel gehonoreerd. Weer een sterke afdeling, A is weer een beetje de feestafdeling. Nou ja, het is niet anders. Wel mooie tegenstanders over het algemeen.
Zaterdaghoofdklasse is exact zoals ik 'm op kaart heb gezet. De 1e klasse heeft weer duidelijk een midden-nederland klasse erbij gekregen waar inderdaad Sliedrecht in zit. Ik vind het een slechte ontwikkeling dat de regio's zo door elkaar gegooid worden.

ASV Dronten mag in Noord, dat is een slimme keuze.
 

Unregistere

Well-known member
In Sliedrecht is uiteindelijk toch wel positief gereageerd. De trainer manoeuvreert zijn team al aardig in de underdogpositie met een uitspraak als "In 1C had iedereen ons als grote favoriet gezien, nu kennen ze ons niet zo goed." Persoonlijk denk ik dat ze sportief gezien zelfs beter uit zijn met 1A, want 1C oogt voor het eerst in jaren toch best vrij sterk. Dat komt door het vervagen van de grenzen, waardoor enkele voorheen typische 1B-teams nu dus ook in deze afdeling zitten. Smitshoek kan aan de bak in de poging het 'Katwijk van de eerste klasse' te worden, zoals trainer Frehe direct na de degradatie riep.

Een treetje lager valt op dat Groote Lindt en Papendrecht in het meer naar West II neigende 2D zijn ingedeeld, terwijl het Dordtse SC Amstelwijck nu in 2F is beland. Aardig wat derby's daar met onder andere Alblasserdam - De Zwerver, maar veel meer nog de vele clubs rond Gorinchem. SC Feyenoord uiteraard in 2D. Topfavoriet, maar of het weer zo makkelijk gaat?

In het zondagvoetbal zit IFC dus weer in 1B, met clubs rond Rotterdam en Den Haag. Mooie afdeling wel, ik denk dat ze bovenin mee kunnen draaien. VOC zal een pittige concurrent worden, vermoed ik. Poortugaal en Boshuizen mogelijk, verder is de vraag of GDA en VELO doorpakken na vorig seizoen. Van de promovendi zou SVDPW, als het in elkaar valt, wel eens kunnen verrassen.

Dubbeldam dus in het Brabants geori?nteerde 2D, zoals Joost al voorspelde.

De 4e klasse C in Zuid I levert weer veel Dordtse derby's op: SSW, SC Emma, RCD en OMC zijn weer bij elkaar ingedeeld.

SC Amstelwijck heeft, tegen alle trends in, besloten om ook weer een zondagteam in te schrijven. Zij starten in de 5e klasse B Zuid I.
 
Laatst bewerkt:

Satyr

Administrator
Forumleiding
Echt, die komen we nog tegen op teletekst pagina 101 .
 
Laatst bewerkt door een moderator:

SanMark.

Well-known member
Dan moet je wel erg vervelen als je drie keer in de week de rit Noordwolde Staphorst wilt maken.
 

Joost

Well-known member
Mogen vrouwen voetballen in Staphorst??

Ik zie dat hij ook al bij Read Swart trainde, hadden we niet een lid hier uit Heerenveen die daar vandaan kwam?
 
?

?uti

Guest
Ik heb daar ook 3 seizoenen training gegeven. Ronald daar nooit gezien overigens, wist wel dat hij er rond hobbelde.
Ronald gaf bij de RS dames g??n training hoor, dan zou ik hem zeker een keer gezien moeten hebben.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Hahahaha. Zwarte kousen onder het gele shirt van Staphorst?

Ik ben wel benieuwd naar een teambespreking van Ronald daar haha.
 

erka

Well-known member
Mensen, ik snap het ergens maar ik vind dat we moeten uitkijken om zijn initialen te posten en daarmee bepaalde dingen te insinueren.

Dus dat heb ik even aangepast.
 
Laatst bewerkt:

Unregistere

Well-known member
Maar zijn dat suggesties die serieus ergens op gebaseerd zijn of is het meer een bepaald gevoel dat voortkomt uit zijn manier van posten? Anders vind ik het ook nogal wat... Maar mogelijk mis ik een stuk geschiedenis.

Hoe dan ook, hopelijk heeft hij veel succes met zijn team!
 

Unregistere

Well-known member
Oei... Dat is wel dubieus ja. Ik dacht nota bene dat hij getrouwd was en zijn vrouw wel eens vermeldde in columns. Al hoeft dat niets uit te sluiten.
 
Bovenaan