Tv-topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

gevegt

Well-known member
En dan ook gewoon de hele bbq vol pleuren met houtskool. Terwijl iedereen weet dat je het midden heet moet maken en de randen minder.
Het resultaat bij die nitwits is dat het veel te snel gaat en dus niet te vreten is.
 

inhethoekje

Active member
Ik gun die man nog twintig afscheidtournees.

Ik ook maar laten we de man niet groter maken als hij is, de gemiddelde Nederlander kan na heel lang nadenken Blauw en Iedereen is van de wereld opnoemen uit zijn genre maar dan houdt het wel op.
Ach ja, iedereen was ook een groot fan van Ramses toe hij overleed, bij leven dacht iedereen dat hij al dood was en werd hij doodgezwegen.
 

inhethoekje

Active member
En dan ook gewoon de hele bbq vol pleuren met houtskool. Terwijl iedereen weet dat je het midden heet moet maken en de randen minder.
Het resultaat bij die nitwits is dat het veel te snel gaat en dus niet te vreten is.

:duim:

Houtskool leg je in je bbq en bouw je op, briketten flikker je erin.
 

gevegt

Well-known member
Hoewel het geen tv is, ga ik mij straks weer inbeelden hoe Astrid er uit ziet als Nachtzuster.
 

Ska P 187

Well-known member
Jij zegt mij te moeten stoppen met dennennaalden maar zelf bbq je niet op houtskool?
Houtskool is voor de echte bbq''er, briketten voor de gewone bbq'er.

Misschien begreep ik je verkeerd, maar ik koop inderdaad geen zak zwarte houtskool blokjes nee.
Ik zoek zelf mijn hout bijelkaar, steek het aan, zonder benzineblokjes ed, wacht, biertje erbij, tot dat houtskool is geworden en hup vlees erop
Gevegt had een Spanjaard kunnen zijn, jij misschien ook wel (mits je niet zo'n zak haalt, want dan red je het niet met wat dennennaaldjes, die boom moet er gvd op!) en geloof me wat eten betreft is dat een compliment.
Briketten, dat ken ik niet
 

inhethoekje

Active member
Misschien begreep ik je verkeerd, maar ik koop inderdaad geen zak zwarte houtskool blokjes nee.
Ik zoek zelf mijn hout bijelkaar, steek het aan, zonder benzineblokjes ed, wacht, biertje erbij, tot dat houtskool is geworden en hup vlees erop
Gevegt had een Spanjaard kunnen zijn, jij misschien ook wel (mits je niet zo'n zak haalt, want dan red je het niet met wat dennennaaldjes, die boom moet er gvd op!) en geloof me wat eten betreft is dat een compliment.
Briketten, dat ken ik niet

We hebben elkaar inderdaad verkeerd begrepen, jij bent een echte bbq''er, zelfs ik doe dat niet zo fanatiek maar je hebt me nu wel nieuwsgierig gemaakt om het een keer zo te gaan doen.:duim:
 

Ska P 187

Well-known member
Ik vroeger ook niet, maar mijn schoonfamilie accepteerd niet anders.
Ze zeggen dat hout van wijngaarden het beste is, maar om nu 50km te gaan rijden opzoek naar een wijngaard gaat me wat ver.
Dennenboom hout gaat prima!
En nu al heb ik zin in een bbq, maar ja, 10.00 's ochtends is alleen een optie als je nog wat hebt liggen smeulen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Er is een BBQ wedstrijd op RTL 4 aan de gang. Dat programma was eerder deze week voor het eerst op TV.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ik hou erg van vlees en ik hou die zin wel van BBQ-en, maar om zelf achter de BBQ te staan daar heb ik minder mee.
 

Fabian

Active member
Ik hou erg van vlees en ik hou die zin wel van BBQ-en, maar om zelf achter de BBQ te staan daar heb ik minder mee.

Nee, het duurt me te lang. En als het te kort duurt, waarmee ik aangeef dat per direct twintig stukken vlees tegelijkertijd op de BBQ gesmeten wordt, vind ik het niet lekker.

Daarnaast heb ik de rare eigenschap dat wanneer ik in etappes eet ik heel snel vol zit.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan