Tv-topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Jozsef

New member
Van etter tot engel. Ik zap erlangs en val van de ene verbazing in de andere.
Wie kijkt naar deze shit? Hoog tokkiegehalte. Moeder ?n dochter welteverstaan.
 

Shayman

New member
Van etter tot engel. Ik zap erlangs en val van de ene verbazing in de andere.
Wie kijkt naar deze shit? Hoog tokkiegehalte. Moeder ?n dochter welteverstaan.

Gezien de meeste van de moeders kan ik niet eens verbaasd zijn over de dochters eigenlijk.
 

erka

Well-known member
Jinek, het lijkt wel een robot. Ga toch snel wat anders doen, miep. Dit is niks voor jou, met die autocue, desinteresse, leunen op de tafel, etc. Het is echt helemaal niks.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ze vraagt wel iedere avond of de gasten terug komen, dat is dan wel weer gastvrij.
 

Miramar

Well-known member
12,5 jaar jubileum "Taarten van Abel" bij de VPRO. Aardige kerel die Siemon en een leuk programma.
 

inhethoekje

Active member
Heb al een paar keer een flinke T-bone en een hele kip op de BBQ gehad maar ik denk dat ik de komende weken genoeg inspiratie ga op doen voor nog meer BBQ plezier.

Ik heb overigens de schurft aan al die bbq sausjes, heb je een lekkere T bone op de grill liggen vragen ze om zo'n lullige Remia cocktail saus om er over heen te pleuren,schande!!!
 

SanMark.

Well-known member
Heb al een paar keer een flinke T-bone en een hele kip op de BBQ gehad maar ik denk dat ik de komende weken genoeg inspiratie ga op doen voor nog meer BBQ plezier.

Ik heb overigens de schurft aan al die bbq sausjes, heb je een lekkere T bone op de grill liggen vragen ze om zo'n lullige Remia cocktail saus om er over heen te pleuren,schande!!!

Als je het vlees bij de keurslager vandaan haalt heb je inderdaad weinig tot geen saus nodig.
 

inhethoekje

Active member
Als je het vlees bij de keurslager vandaan haalt heb je inderdaad weinig tot geen saus nodig.


Jij snapt het SanMark.
Goed marineren of kruiden, dat is het geheim, dan heb je geen saus meer nodig.
Ligt er een stuk vlees van een paar tientjes op de grill verpesten ze het met saus van 1 euro, daar zit zoveel rotzooi in dat het stuk vlees verpest is, eeuwig zonde.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Tv-topic

Ik gooi sowieso nooit saus over mijn vlees. Een goede marinade of kruiden kan ik dan wel weer waarderen.
 

inhethoekje

Active member
Ik gooi sowieso nooit saus over mijn vlees.

Je moet ze te eten geven die bij een bbq eerst hun bord vol saus spuiten voor ze het stuk vlees bij de bbq gaan ophalen.
Vraag in een goed restaurant aan de bediening eens naar maggi nog voor je van de soep hebt geproefd, grote kans dat de chefkok de keuken uit komt stormen omdat hij beledigd is.
 

SanMark.

Well-known member
Jij snapt het SanMark.
Goed marineren of kruiden, dat is het geheim, dan heb je geen saus meer nodig.
Ligt er een stuk vlees van een paar tientjes op de grill verpesten ze het met saus van 1 euro, daar zit zoveel rotzooi in dat het stuk vlees verpest is, eeuwig zonde.


Ligt er ook wat voor BBQ het is. Als je zo'n collectieve grote BBQ hebt met tig personen dan doe ik altijd wel wat sausjes op mijn vlees.

Als ik met wat vrienden BBQ dan haalt er eentje meestal vlees van de keurslager, lekker vers stokbrood erbij kruidenboter voor bij het stokbrood en een enkel sausje om het stokbrood wat in te dippen.

Op deze manier deden we dat met het WK voetbal even samen wat vlees eten biertje erbij en daarna de voetbalwedstrijd kijken. Dan ben je voor het vlees wel wat extra kwijt maar dat is het dan ook meer dan waard.
 

inhethoekje

Active member
Zo kan het ook inderdaad, bij grote groepen pas je het wat aan, ik weet ook wel dat kinderen bv meestal saus willen hebben, liefst mayonaise en bij een WK moet je niet aankomen met 15 t bone steaks,dan volsaat hamburgers , karbonades en kipsat?.



Ik vindt het altijd lekker om stokbrood te deppen op mijn vlees, heerlijk.
 

inhethoekje

Active member
Overigens zijn mensen vaak verbaasd als ik een pannetje warme rabarber neer zet bij de bbq, ik kom het nooit ergens tegen maar het is heerlijk.
 

inhethoekje

Active member
Terecht afgevallen,dit was typisch een huis tuin en keuken bbq echtpaar waarbij de vrouw perse mee wilde doen en die man liever met een van zijn maten.
 

gevegt

Well-known member
Mensen die het vlees op smaak brengen met een potje kruidenmix moeten ze direct afschieten.
 

inhethoekje

Active member
Kerrie??

Dat is vloeken, kerrie op je vlees, jij bent gek, pleur er dan ook maar gember op verpest is het dan toch al.
 

inhethoekje

Active member
Kijk aan, mannen met bromfietsen en stoere tattoes mogen weer eens bij Humberto aan tafel uitleggen dat ze altijd lief zijn en op zondag tour ritjes maken met gehandicapte kinderen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan