Van etter tot engel. Ik zap erlangs en val van de ene verbazing in de andere.
Wie kijkt naar deze shit? Hoog tokkiegehalte. Moeder ?n dochter welteverstaan.
Ze vraagt wel iedere avond of de gasten terug komen, dat is dan wel weer gastvrij.
Heb al een paar keer een flinke T-bone en een hele kip op de BBQ gehad maar ik denk dat ik de komende weken genoeg inspiratie ga op doen voor nog meer BBQ plezier.
Ik heb overigens de schurft aan al die bbq sausjes, heb je een lekkere T bone op de grill liggen vragen ze om zo'n lullige Remia cocktail saus om er over heen te pleuren,schande!!!
Als je het vlees bij de keurslager vandaan haalt heb je inderdaad weinig tot geen saus nodig.
Ik gooi sowieso nooit saus over mijn vlees.
Jij snapt het SanMark.
Goed marineren of kruiden, dat is het geheim, dan heb je geen saus meer nodig.
Ligt er een stuk vlees van een paar tientjes op de grill verpesten ze het met saus van 1 euro, daar zit zoveel rotzooi in dat het stuk vlees verpest is, eeuwig zonde.
Mensen die het vlees op smaak brengen met een potje kruidenmix moeten ze direct afschieten.
Kruiden doe je niet met een mix maar met losse spullen zoals zout, peper kerrie of een zelfgemaakte marinade. Nooit uit een pakje.Wat zwarte en witte peper korrels moet kunnen.
(niet pletten)