Tv-topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Shayman

New member
Jij zegt mij te moeten stoppen met dennennaalden maar zelf bbq je niet op houtskool?

Houtskool is voor de echte bbq''er, briketten voor de gewone bbq'er.

Nou de wereldkampioen BBQ (Jord Althuizen) deelt die mening niet:

,,Ik barbecue zelf met een mengeling van houtskool en briketten. Deze laatste zorgen voor een gelijkmatige spreiding van de warmte.''
 

SanMark.

Well-known member
Zo vanavond even een prima bbq gehad.

Heerlijk vlees met geweldig vers stokbrood.

En meer dan genoeg Hertog Jan gehad.
 

inhethoekje

Active member
Er komen bij ons elke week een paar chauffeurs uit Hoogeveen, als ik daar koffie mee sta te drinken heb ik soms het idee dat ik ja had moeten zeggen ipv nee en vice versa, die gasten zijn niet te verstaan.
Als ze er bij lachen doe ik dat ook maar want dan denk ik dat het grappig bedoeld was.
 

zwammy

Well-known member
Morgen BBq'en. Nog wat tips van de heren. Meestal flikker ik eerst de kolen erin en als die verwarmd zijn het vlees.
 

De Wolf

Well-known member
Voor de goede geur moet je een paar dennenappels tussen de briketten gooien. Duurt wel langer, maar je hebt een heerlijke BBQ
 

Maasveld

Well-known member
Een half jaar na dato blijkt er toch niet zoveel geld te zijn opgehaald als werd gedacht met Serious Request. Slechts 12 miljoen ipv 12,3. Eindelijk wordt die luchtbel eens doorgeprikt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan