Tv-topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Jozsef

New member
Tv-topic

BBQ-en doe je de hele avond tot het donker is. Lekker uitbuiken met drank. Ik hou er ook wel van, maar wel met visite. En goed vlees, een must.
Wij halen 't bij zo'n runderjuwelier in Alexanderpolder. Kost een klein fortuin en met deze dagen sta je drie kwartier in de rij maar je avond is geslaagd.
En inderdaad de houtskool stapelen in het midden van de (gesloten) BBQ en de zijkanten vrij laten om diverse warmtezones te cre?ren.
 

de waan

Well-known member
En inderdaad de houtskool stapelen in het midden van de (gesloten) BBQ en de zijkanten vrij laten om diverse warmtezones te cre?ren.

Ik word een beetje lacherig van deze bijna wetenschappelijke benadering van barbecue?n. Maar goed, ieder zijn pleziertje uiteraard.
 

Marinos

Well-known member
Ik heb een gas BBQ. Maar wel een hele goeie, die door z'n vormgeving ook de warmte goed spreid. Fantastisch ding, naast de vuurkorf een van de weinige dingen die ik bij mn ex mee genomen heb. :duim:
 

inhethoekje

Active member
Van de week kwam er in dat programma iemand aan het woord, die man in de rolstoel, die s'nachts om 4 uur door zijn mobieltje gewekt wordt om het vlees om te draaien op de bbq.
Overigens heb ik in de herfst en winter weleens een stuk vlees op de bbq gegooid, niks mis mee.

Heeft iemand hier trouwens die Green Egg in huis?
 

inhethoekje

Active member
Verleden jaar een gas bbq gehad bij vrienden, het vlees was best goed maar ik miste iets had nl niet de indruk dat ik op een bbq was, de geur ontbrak, het was meer een tuinfeest waar af en toe een stukje vlees werd aangeboden.
 

Keyser S?ze

New member
Ik stel meestal op zo'n langdradige BBQ avond voor om het vlees gewoon in de koekenpan te flikkeren en lekker op te bakken. Is veel sneller klaar en smaakt ook beter maar op de ??n of andere manier krijg ik daar nooit veel bijval voor.
 

inhethoekje

Active member
Ik stel meestal op zo'n langdradige BBQ avond voor om het vlees gewoon in de koekenpan te flikkeren en lekker op te bakken. Is veel sneller klaar en smaakt ook beter maar op de ??n of andere manier krijg ik daar nooit veel bijval voor.

Barbaar!

Overigens is het even afkoken van spareribs wel handig, als je het daarna op de bbq legt en het is gaar dan kluif je het tot op het bot helemaal wit.
 

Fabian

Active member
Ik stel meestal op zo'n langdradige BBQ avond voor om het vlees gewoon in de koekenpan te flikkeren en lekker op te bakken. Is veel sneller klaar en smaakt ook beter maar op de ??n of andere manier krijg ik daar nooit veel bijval voor.

Ik begin je steeds meer te waarderen. Maar dat moet niet teveel. Doe eens rustig met meningen/stellingen waar ik mij in kan vinden.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Eef de Kip en Janssen die het tegenwoordig overal over eens zijn en Fabian en Keyser S?ze. Het moet niet veel gekker worden.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Die hippie hebben we toch vervolgens voor een week van het forum geflikkerd?
 

Jozsef

New member
Ik word een beetje lacherig van deze bijna wetenschappelijke benadering van barbecue?n. Maar goed, ieder zijn pleziertje uiteraard.

Plezier gegarandeerd!

9be77b7b4ab1b2022d4731faa7142cb7.jpg
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan