Ajax Nieuwstopic

gevegt

Well-known member
Ik was verbaasd over de uitspraken aan tafel. Bogarde kwam oprecht op mij over.
Over voetbal kwam er niks zinnig uit, maar over dit onderwerp leek het van wel.
Gullit deed ook goed mee met de opsomming van kandidaten en fietste Davids er ook nog even in.
 

gevegt

Well-known member
Vanenburg is het niet eens met het beleid en vertrekt.
Dat lijkt me niet eens zo ongunstig voor de nieuwe TD.
 

Batigoal

Well-known member
Nu zie ik weinig punten om te geloven dat Heitinga ooit een goeie hoofdtrainer gaat worden, maar ik moet het wel een beetje voor hem opnemen. Want het lijkt er wel op dat hij in het diepe is geflikkerd en vervolgens aan zijn lot is overgelaten. Van wat ik zie en lees en ook uit zijn eigen interviews wordt hij ook wel heel weinig gesteund of geholpen vanuit de club en moet hij het zelf maar zien op te lossen. Komt niet netjes over. Maar ja, dat het een zootje is binnen de club is wel langer duidelijk.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Nou ja, ik zag wel een Mourinho momentje voorbij komen op Twitter. Ik weet alleen niet of Heitinga dan echt de trainer voor Ajax is.
 

JMD

Well-known member
Paar weken terug zat hij bij studio voetbal en toen ging het hierover en maakte zijn lichaamstaal imo vrij duidelijk dat hij hier wel oren naar had
Ja dat was weer een ouderwets JMD-tje... :p Tijd geleden dat de vorige was...
Bericht bleek overigens niet te kloppen, de NOS Radio (waar het gerucht vandaan kwam) had de bronnen niet gecheckt.

Het Ad meldt inmiddels dat er een streep door Bosz kan, Vd Sar ziet dat niet zitten. Mislintat is ook niet overtuigd van Heitinga en zoekt nu een buitenlandse trainer. Dan zou Ajax voor het eerst sinds Morten Olsen weer een niet-Nederlandse trainer krijgt. Onder Olsen (die Van Gaal opvolgde) werd Ajax het 1e seizoen met een straatlengte kampioen, maar werd in het 2e seizoen in december (na een roemloze CL-exit en een 6e plaats ofzo in de competitie) ontslagen. Wat een begin betekende van de tijd dat Ajax coaches na 1,5 jaar ontsloeg, want ook Wouters en Adriaanse hielden het niet lang uit.
 

Abubakari

Well-known member
Het Ad meldt inmiddels dat er een streep door Bosz kan, Vd Sar ziet dat niet zitten

Er zijn ook nog maar heel weinig Ajacieden die vd Sar nog zien zitten. Misschien moet Sar de eer aan zichzelf houden en de leiding aan anderen laten.
Ik ben trouwens ook niet zo overtuigd van Bosz, laat ze maar een goeie coach zoeken en Heitinga een functie elders geven.
 
Bovenaan