Oranje nieuwstopic

Max

Administrator
Forumleiding
Wat is er niet objectief aan Ronald Waterreus, Ed de Goey, Ronald de Boer, Erwin van de Looi, Hedwiges Maduro en een analist van VI?

Niet echt objectief. Waterreus is een enorme
PSV’er. Ronald de Boer is echt een Ajacied. Maduro is wel een aardige analist.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Waterreus: Kijk, als je het hebt over ambitie en als je de schaal wil hebben: dan is Bijlow misschien wel de beste optie”, zegt Waterreus over de doelman van Feyenoord in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International.

Voetbalzone: ex-Feyenoorder Timmer zegt dat hij misschien wel de vaste keeper is voor de komende tien jaar

Ed de Goeij: ex-Feyenoorder zegt 'Justin Bijlow is de beste Nederlandse keeper en dat gaat hij tegen Roma laten zien'

link 4 is van Feyenoord zelf: Nepotisme
Dus omdat De Goey en Timmer een verleden bij Feyenoord hebben, zijn ze per definitie subjectief? Timmer heeft trouwens ook voor Ajax gekeept.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Link 5 is een prachtig voorbeeld: In November 2021 was Bijlow goed in vorm en nu even niet. Nu is Noppert dat.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Kortom, alle links hebben het er over dat Bijlow goed kan worden. De beste kan worden.

Kan.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Kortom, alle links hebben het er over dat Bijlow goed kan worden. De beste kan worden.

Kan.
Goed, we draaien in cirkels. Blijkbaar komt het door mijn Feyenoordbril dat ik Bijlow een betere optie voor Oranje vindt dan Noppert en Pasveer. Het zal. Verder zal het me aan mijn reet roesten. Ik juich er niet minder hard om als Oranje z'n wedstrijden wint in Qatar.
 

Abubakari

Well-known member
Op dit moment is Bijlow minder (bevonden) dan Pasveer en Noppert, kan vlak voor het wk wel weer anders zijn.
Feit is wel dat Ajax zowel vorig seizoen als dit seizoen met Pasveer erg weinig tegen krijgt, onder andere omdat ie rust uitstraalt en de verdediging goed organiseert (is wat je over hem leest), maakt op mij van de voorradige keepers de meest stabiele indruk. Vorm (niet Michel) is belangrijk bij van Gaal, dan vind ik het niet zo raar dat Noppert nu eens de kans krijgt en dat dat dan ten koste gaat van Bijlow. Al had ik Flekken er dan buiten gelaten, maar schijnbaar is Hoek daar ook enthousiast over.
 
Laatst bewerkt:

Hankie

Well-known member
Op dot moment is Bijlow minder (bevonden) dan Pasveer en Noppert, kan vlak voor het wk wel weer anders zijn.
Feit is wel dat Ajax zowel vorig seizoen als dit seizoen met Pasveer erg weinig tegen krijgt, onder andere omdat ie rust uutstraalt en de verdediging goed organiseert (is wat je over hem leest), maakt op mij van de voorradige keepers de meest stabiele indruk. Vorm (niet Michel) is belangrijk bij van Gaal, dan vind ik het niet zo raar dat Noppert nu eens de kans krijgt en dat dat dan ten koste gaat van Bijlow. Al had ik Flekken er dan buiten gelaten, maar schijnbaar is Hoek daar ook enthousiast over.
Het is ook niet raar om zo'n jongen de kans te geven. Flekken vind ik persoonlijk maar een rare vliegenvanger. Pasveer en Bijlow zou ik altijd opschrijven de rest is om het even.
 

Pascallovic

Well-known member
Net zo kansloos als dat landen voorheen bepaalde spelers konden 'kapen' door ze op hun 19e, 20e één interland te laten spelen zodat ze de rest van hun leven daaraan vastzaten. Heel goed dat die nieuwe regel is ingevoerd. Gaat om max 3 interlands die voor de 22e verjaardag moeten zijn gespeeld, dus het is ook niet dat die regel massaal misbruikt wordt als transfermethode. En het is vrij bekrompen als je je in deze tijd nog verbaast dat sommige mensen een speciaal gevoel kunnen hebben bij 2 verschillende landen.
Een beetje zoals sommige landen nog steeds op die manier spelers proberen te kapen, maar ze dan die 3 interlands laten spelen. Het gaat mij er niet om dat spelers geen speciaal gevoel kunnen hebben bij 2 verschillende landen. Het gaat mij er om dat in dit geval El Ghazi gewoon al een hele bewuste keuze gemaakt heeft en dat er dus geen sprake was van dat hij 1 interland speelde om hem maar binnenboort te houden. Nee, hij schakelt nu gewoon naar zijn 2e optie omdat zijn 1e optie sportief niet heeft gebracht wat hij er van gehoopt had. Heeft allemaal niet zo heel veel met gevoel voor 2 verschillende landen te maken.
 

Max

Administrator
Forumleiding
In veel gevallen zal de keuze deels opportunistisch zijn. In principe is het voor je carrière beter dat je bij het Nederlands elftal international wordt en op toernooien speelt. Ben je daar niet goed genoeg voor, dan zijn landen als Marokko, Turkije en Suriname leuk. Echt bewust voor het andere land gekozen hebben Mazraoui en Ziyech. Die waren echt in beeld bij Nederland en kozen voor Marokko. Waarbij Ziyech eigenlijk voor Nederland zou uitkomen. Kökçu was niet echt in beeld bij Nederland, maar heeft ook redelijk bewust zijn keuze gemaakt. Je ziet vrijwel geen enkele speler met ook maar een minimale kans op het Nederlands elftal voor Suriname kiezen.
 
Bovenaan