EK 2021; Oranje

JFK

Well-known member
Gaan ze aan elke speler vragen over wat zij van de reactie van De Ligt vinden?
 

erka

Well-known member
Nou, dat was het dan. Er al uit voordat het toernooi goed en wel is begonnen.
Ik ben niet zo negatief over deze wedstrijd als Van der Vaart maar in de kritiek van Sneijder en Janssen kan ik me wel vinden.

Slaat nergens op om dit op 1 minuut te gooien.

Die Tsjechen hadden gewoon goede taktiek waardoor Nederland niet in de wedstrijd kwam. En spelers en De Boer hadden daar totaal geen antwoord op.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Ik baal ervan dat het me niks doet. Heb de vlaggetjes al weggehaald en met de buurman besloten dat het niet goed was én niet onverwacht. En dat Denemarken nu wel even moet winnen.
 
D

Deleted member 2709

Guest
Nouja, Schmidt had er ook een handje van om Malen telkens te wisselen of zelfs op de bank te zetten en in de 2e helft in te laten vallen.
 

Bonehead

Well-known member
Als hij Malen toch had willen vervangen, had dan Berghuis of Gakpo in laten vallen.
Natuurlijk had Malen moeten scoren. Maar Malen komt tenminste in die positie. En dan ook nog Promes brengen. De beste man heeft geen best seizoen en prive gaat het ook niet lekker. Onbegrijpelijk.
 

JMD

Well-known member
Toen waren we de halve nacht aan het verzinnen waar we Advocaat naartoe kunnen sturen.
Inderdaad. Maar 1 week later wonnen we van Zweden na strafschoppen, de laatste keer dat het NL elftal een KO-duel won op een EK... De laatste echte zege (dus niet na pingels) is van EK 2000, die Goddelijke wedstrijd tegen Joegoslavië. Wat tevens de eerste KO-zege op een EK was van Oranje sinds het EK 1988.
 
Bovenaan