Ajax Nieuwstopic

U.G.

Well-known member
Dit spul is geen doping. Het is net als met chloortabletten in de urine doen om thc te verhullen. Ook met urineverdunners zoals deze kun je met de labtesten van tegenwoordig achterhalen of er echt doping is gesnoept. Een beetje een ouwe koppige straf.

Dat met die spits inschrijven, dát begrijp ik pas niet.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Kan de VAR hier nog even naar kijken? Grote kans dat Ajax dan alsnog gematst wordt.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Ja hoor, Gravenberch ook nog weg...

Amsterdam - Voetballer Ryan Gravenberch van Ajax is betrokken geweest bij de rellen op het Amsterdamse Museumplein. Trainer Erik ten Hagr bevestigt berichten daarover in andere media. Gravenberch zou een celstraf hebben gekregen van vijf weken.

Ten Hag werd een week geleden door de speler zelf op de hoogte gebracht dat hij in de problemen was geraakt bij de rellen op het Museumplein. "Ik keur het natuurlijk sterk af, maar volgens zijn eigen verhaal lijkt het in de sfeer van een kwajongensstreek te liggen", zegt de trainer.

Gravenberch zegt dat hij een rauw ei naar de politie heeft gegooid, al wordt elders gemeld dat het een steen is geweest. Demonstraties tegen het coronabeleid op het Museumplein zijn recent uitgedraaid op rellen. Verschillende verdachten hebben een vonnis gekregen via snelrecht.

Edwin van der Sar wil nog niet vooruitlopen op eventuele maatregelen van de Amsterdamse voetbalclub tegen de speler, hij vindt dat het om een privé-kwestie gaat. "'Daar gaan we ons rustig intern op beraden."

Dit is een grapje? Zie nergens wat staan over hem in het nieuws
 
Bovenaan