Feyenoord 2016 - 2017

Jozsef

New member
Alleen maar goed dit. Geloof me. Morgen zit weer een Kuip vol om een kampioenschap te gillen. Waanzin!
 

Miramar

Well-known member
Alleen maar goed dit. Geloof me. Morgen zit weer een Kuip vol om een kampioenschap te gillen. Waanzin!

Bij mij viert realisme hoogtij Jozsef. Er mag nog wel wat bij aan "klootzakjes".

Maar goed, ik ga mij bezighouden met een bosbrand die deze kant op komt.....gegroet...
 

erka

Well-known member
Mooi beeld hoor. Karsdorp rechtsback en Dammers ernaast centraal. Ruim een jaar geleden stond de ene op nummer tien en de ander in de spits bij de A1...

Terug maar naar de A1 he. Fortuna D?sseldorf is tenslotte nog geen VVV. :p
 

Voetbal-Coach

Administrator
Waar wil Feyenoord nu nog drie verdedigers vandaan halen dan?
Zullen ongetwijfeld flink in de buidel moeten tasten voor een verdediger, laat staan drie. Helemaal nu ze een pakkie geld voor Clasie gehad hebben.

Hebben ze niks in de jeugd of bij Excelsior rond lopen dat er aan komt en het niveau aan kan?
 

Max

Administrator
Forumleiding
Waar wil Feyenoord nu nog drie verdedigers vandaan halen dan?

Die verdedigers hadden er al moeten zijn. Gustafson kwam direct toen de transfer van Clasie rond was. Verder moeten het er echt drie zijn. De linksback kan echt niet meer en Dammers kun je beter een jaar verhuren en twee centrale verdedigers halen. Van Geel mag nog flink aan de bak. Met de huidige selectie gaat het hem niet worden.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Wie heeft het over drie?
Gewoon een linksback halen voor de basis en eventueel nog een cv als backup. Klaar!

Eventueel nog een CV als back-up? Lijkt me dat daar deze week nog een klasbak moet komen. Dan maar Kongolo op de bank, die er vandaar wederom geen reet van bakte.

Kanonnen zeg, ik ben me rot geschrokken vandaag. Verdediging dramatisch, middenveld inspiratieloos en aanval totaal onzichtbaar. De enige die er bovenuit stak was Karsdorp, die met name de eerste helft een aantal fraaie rushes liet zien. Kwam ook de 1-1 uit voort. De enige echt fatsoenlijke aanval. Voor de rest was het gewoon slecht. Waar het tempo de eerste helft nog wel acceptabel was en ik vooral ontstemd was over het niveau van de verdediging, was het in de tweede helft helemaal niets meer. Geen enkele uitgespeelde kans, alleen maar inspiratieloos rondtikken op de middenlijn. Echt zo slecht. En Gio lekker blijven zitten kijken. Ik heb 'm niet ??n keer gehoord. En dan achteraf zeggen 'ja, het was een stroef veld'. Nee Gio, zo werkt dat niet. Bij dit soort wanvertoningen moet je er bovenop zitten. Laat ze weten dat dit soort gekut onacceptabel is.

Maar goed, het is op zich wel ok? dat het nu een keer gebeurt. Wellicht dat de urgentie om versterking te halen nu wel toeneemt. Want versterking is echt nodig. Al is het maar om de selectie wat meer in balans te trekken. Want van de verhalen over hoe een aantal van de heertjes zich gedroegen in Oostenrijk werd ik ook niet bepaald vrolijk.
 

inhethoekje

Active member
Oke, ben morgen alleen thuis dus ik dacht dat ik daar wel eens even heen kon gaan, ken ik gelijk even langs Trianon.
 
Bovenaan