Bizar Nieuws

Batigoal

Well-known member
Dat de apen 'geen blijvende schade hebben opgelopen, wat een duidelijk bewijs is voor schonere diesels'. Lol, zouden ze dat zelf echt geloven?
 

De Wolf

Well-known member
Eigenaar seksshop: Gepikte vibrator hoef ik niet terug, de 200 euro wel
Nee, De meegenomen vibrator wil hij niet terug. ,,Die hoef ik niet meer, maar wel de 200 euro. En dan zand erover??, zegt Peter Kee van de Pretty Shop in Winterswijk.

Het stel dat een vibrator bij de seksshop in Winterswijk zou hebben gestolen, krijgt van eigenaar Peter Kee de kans voor Valentijnsdag alsnog te betalen. Anders plaatst hij een herkenbare foto van de man op de website.

'Nog 1 kans'
Het gaat om een vibrator van bijna 200 euro, een hele speciale, de womanizer.
Peter Kee
De man staat er nu nog wazig, vanaf de zijkant, op. Met de begeleidende tekst: 'Discretie bieden wij al 48 jaar! Maar als je de spullen pikt stopt dit zelfs voor ons. Daarom een foto van de man. Ze zijn nog niet duidelijk omdat ze nog 1 kans krijgen. Betaal voor Valentijnsdag 14 februari!'

,,Het is niet netjes als je iets meeneemt zonder te betalen?? verklaart Kee de publicatie op de eigen website. ,,Ze waren er duidelijk op uit. De vrouw leidde me af bij de toonbank, de man nam 'm mee. Het gaat om een vibrator van bijna 200 euro, een hele speciale, de womanizer.??

Aangifte
De vermeende daders hebben tot woensdag de tijd het geld te brengen, anders gaat er een foto op de site waarop de man w?l goed herkenbaar is. Kee heeft aangifte gedaan bij de politie. ,,Die heeft de beelden meegenomen.??

Een politiewoordvoerder zegt dat het vaker voorkomt dat winkeleigenaren op een dergelijke manier een diefstal openbaren. ,,Dat hou je in deze tijd van sociale media niet tegen. Maar het wordt anders als de verdachte herkenbaar op de site komt, dat is niet toegestaan. Dan kan die een zaak aanspannen.??

Of het in Winterswijk gaat om hetzelfde stel dat vorig jaar in Nijmegen en Den Bosch op vergelijkbare wijze vibrators stal, is onbekend.
 

De Wolf

Well-known member
https://www.ad.nl/buitenland/restaurant-schrapt-rijpe-negerin-dessert-na-boze-reacties~a87c9151/

Dit is wat de rijpe negerin genoemd werd

7897279.jpg
 
Laatst bewerkt:

zwammy

Well-known member
20 jaar geen gezeik en dan komt er een Nederlands stel eten. We staan er weer goed op.
 

Kralinger

Administrator
Forumleiding
Tsja, ook in Duitsland houden die ambtenaren zich met enorm nutteloze zaken bezig...
 

ElSimao

Active member
Haha vet hoor :duim:

ElSimao kwam er op een gegeven moment achter dat zijn werkgever het beleid hanteert dat je vrij kunt krijgen in het geval van familie-omstandigheden. En dat je daarvoor geen bewijs aan hoeft te dragen.

Zijn imaginaire zuster zei toen heel snel "ja" op een huwelijksaanzoek uit Pakistan, waar men meerdere dagen uittrekt om twee individuen in het echt te verbinden.

Weer een weekje vrij :heinz:
 
Bovenaan