Amateurvoetbal algemeen

Arjen

Member
Gisteren is er weer eens een grensrechter in elkaar getrapt. Reactie van de club: hij was z?lf provocerend bezig
 

de waan

Well-known member
Ik vermoed een tweezijdige bias. De Opta-corresponden zitten bij sommige clubs vaak wel extreem laag.
 

Unregistere

Well-known member
Daar zit inderdaad wel een heel groot verschil tussen. Het aantal op VoZ lijkt me wel wat aan de hoge kant, als ik bedenk hoeveel publiek Barendrecht normaal gesproken meeneemt naar uitduels (althans, zoals ik ze nog inschat op basis van het verleden), maar die 600 lijkt me dan wel weer erg laag.
 

Unregistere

Well-known member
De Rotterdamse zaterdagderdeklasser Zwarte Pijl heeft een bijzondere sponsor gestrikt voor het eerste elftal. Selectiespeler Eder Almeida Vieira is namelijk rugsponsor geworden. Dan weet een beetje muziekkenner uiteraard dat het hier rapper Bollebof betreft. ;)

3502d02.jpg
 

erka

Well-known member
Staphorst doet zijn naam als achterlijk hol weer eens alle eer aan: http://www.rtvoost.nl/nieuws/278680/sgp-staphorst-geen-voetbalwedstrijden-op-zondag

Maar 'wat gij niet wil dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet' vergeet de SGP altijd in dit soort gevallen. Daarom heb ik een ongelofelijke hekel aan die partij. Wat je zelf op zondag wel niet doet, mogen SGP-ers wat mij betreft helemaal zelf weten. Maar een beetje respect voor andersdenkenden is er bij hun totaal niet. Heel anders dan bij de CU.
 
Bovenaan