Nacompetitie topamateurs 2017/18

Mug

Member
Leuke wedstrijd tussen d Olde Veste en ON , verdiende overwinning voor ON , maar wat hebben zij zichzelf het moeilijk gemaakt door zoveel kansen te missen. En in de laatste minuten mochten zij de handen dichtknijpen .

Zuidvogels-Flevo Boys

Sliedrecht is al gedegradeerd. De verliezer van Oranje Nassau G-Smitshoek voegt zich daarbij. De winnaar van Volendam-Nootdorp promoveert. Flevo Boys moet z'n plek verdedigen tegen Zuidvogels.

Mug

Member
Ongeveer 400 mensen waren getuige van deze toch belangrijke wedstrijd maar wat een ongezellig sportpark in Steenwijk . Ik heb niet het idee dat men nu in rouw is in Steenwijk. Ze hebben een goed elftal maar niet op hoofdklasse niveau.

Abubakari

Ze misten zaterdag (vooral voor rust, na rust was het gewoon slecht) ook al een aardige reeks kansen. Nou ja, wel mooi dat ze veel kansen cree?ren, biedt dan toch enig perspectief want ik vond ze de laatste thuiswedstrijden vaak vrij slecht spelen.

Unregistere

Sliedrecht is al gedegradeerd.

Sliedrecht deed naar verluidt eigenlijk alles fout. Kregen veel kansen in het eerste half uur, maar weigerden de trekker over te halen. Na rust kwamen ze nota bene op 0-1, waar een gelijkspel genoeg was. Toch nog verloren uiteindelijk, dus de Langerak-brigade degradeert. Een fikse tegenvaller. Wel mooi voor Nootdorp, waar de 40-jarige Richard Lodder (ex-ASWH) voor de laatste duels weer is opgetrommeld. Zou leuk zijn voor hem als ze promoveren!

Ook leuk dat Smitshoek nog altijd kansrijk is om erin te blijven. Geen idee hoe de verhoudingen zullen liggen tegen Oranje Nassau, maar op zich biedt thuis eindigen wel perspectief. Tenzij ze dik onderuit gaan in Groningen uiteraard...

Verder knap van Harkemase Boys dat ze winnen in Lisse, had ik zeker niet verwacht. Rijnsburgse Boys won van Spakenburg, maar kan nog niet gerust zijn.

Persoonlijk vind ik het ook wel jammer dat CSV Apeldoorn niet promoveert. Was toch een kans op een bezoek aan een sportpark dat ik nog niet ken. SteDoCo kwam erg goed weg met een goal in blessuretijd, maar liep daarna wel duidelijk weg van Apeldoorn in de verlenging. Dan moet DOVO ze maar naar de hoofdklasse schieten...

En hopelijk wint Ter Leede van ODIN '59, vind ik toch een leukere tegenstander.

Mug

Member
De spanning begint aardig op te lopen. AFC Alcides 0. 1 en Brabantia Boshuizen. 1 - 1 nu pauze Met deze stand gaat Alcides naar de finale

Unnekuukse

Active member
Oss'20 verliest thuis met 1-6 van De Meern. Glansrol weer voor spits Gokhan Yasar. Speelt komend seizoen bij DVS'33 in Ermelo.

Forza AZ

EDO heeft inderdaad een verzoek ingediend om de wedstrijd bij Alverna te schrappen, dus die zal wel niet doorgaan inderdaad.
Alverna wilde wel spelen, maar EDO is niet komen opdagen. Wedstrijd is dus niet doorgegaan. EDO zal wel een boete krijgen, maar die schijnt minder te zijn dan de huur van een bus.

de waan

Heeft er veertig ingeschoten dit seizoen las ik. Wel verrassend, zo'n gigantische uitslag.

Quick naar het schijnt klassen beter dan Vlissingen, maar toch maar met 1-0 gewonnen. Dat is nog niet gespeeld dus.

Abubakari

Zelfde verhaal voor GRC Groningen wat vandaag voor de kat zijn staart naar Limburg mocht. Boete is 300 euro, kosten busreis ongeveer 1500 euro.
En dus liet ook GRC verstek gaan. Had verder geen invloed op de stand, VELO won bij DESO en is met 9 uit 3 door.

Het eerste elftal van GRC Groningen reist deze Hemelvaartsdag niet naar Zuid-Limburg voor de laatste wedstrijd van de poule in de nacompetitie tegen SC Susteren.

Teveel spelers zijn niet beschikbaar wegens blessures, werk en om andere redenen, waardoor GRC geen elftal op de been kan brengen

Laatst bewerkt:

Joost

Nouja, Susteren was officieel nog niet uitgeschakeld dus het duel tegen GRC had nog wel degelijk sportieve waarde.

Unregistere

Volgens PZC was Joan van Belzen, de doelman van Vlissingen, de beste man op het veld. Dankzij hem bleef het dus bij 1-0 en daardoor hebben de Zeeuwen inderdaad nog uitzicht op een plek in de derde divisie.

De Meern inderdaad verrassend, zo'n verkeerde ploeg heeft OSS '20 wat mij betreft namelijk niet.