Buitenlands nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.

De Wolf

Well-known member
Ze is eindelijk adellijk

latest
 

Pascallovic

Well-known member
Eerste terroristische aanslag van 2017 is binnen. Tenminste 35 doden bij een aanslag op een nachtclub in Istanbul.
 

Batigoal

Well-known member
Van een vrediger 2017 is nog niet sprake.

Je speelt tegenwoordig met je leven als je op vakantie naar Istanbul gaat.
 

Jozsef

New member
Maak daar maar geheel Turkije van. Mij zien ze daar echt nooit meer.

39 jonge onschuldige mensen, hoe kan je die zo in koelen bloede doodschieten? Ik kan er echt niet bij.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Buitenlands nieuws

Dat was toch al bekend? Sowieso niet meer de behoefte om naar een Islamitisch land te gaan.
 

ALenstra

Well-known member
De politie van Keulen is tevreden over de jaarwisseling in de stad. Ze zeggen een herhaling van vorig jaar voorkomen te hebben door zich vooral te richten op een groep van zo'n 650 jonge agressieve Noord-Afrikanen van wie men het vermoeden had dat ze over de schreef zouden gaan. Overigens gebruikt de Duitse politie de term nafris als men het over Noord-Afrikanen heeft.
 

zwammy

Well-known member
Ja de groene vond het etnisch profileren las ik. Armlengte heeft goed gewerkt, gewoon allemaal vastzetten. In st pauli liep het wat minder, maar daar is het niet verrassend dat er geen ruckbahrheit aan gegeven wordt.
 

Janssen

Well-known member
Mishandeling in Chicago behandeld als haatmisdrijf


De vier verdachten die woensdag zijn opgepakt in verband met het mishandelen van een achttienjarige verstandelijk beperkte man in Chicago is donderdag 'haatmisdaden' ten laste gelegd in de staat Illinois.
De verdachten - twee mannen en een vrouw van achttien jaar en een vrouw van 24 - worden daarnaast beschuldigd van ontvoering, het onrechtmatig vastbinden en het toebrengen van letsel met een dodelijk wapen.

De vier verdachten zijn zwart, het slachtoffer blank. De mishandeling wordt als een haatdelict beschouwd, omdat de verdachten het slachtoffer uitscholden om zijn ras en ook om zijn verstandelijke beperkingen. Het slachtoffer en een van de daders kenden elkaar van school, zei de politie.

De mishandeling, die deels werd gestreamd via Facebook Live, trok ook de aandacht van president Barack Obama. Die noemde het een verachtelijke daad. ''Wat we nu aan de oppervlakte zien zijn problemen die er al een hele tijd zijn.''

De vier verdachten worden vrijdag voorgeleid bij de rechter.

White Lives Matter!
 

Batigoal

Well-known member
Tsja, als de kleuren van de personen omgedraaid waren, dan hadden de media het dagelijks non-stop hierover gehad.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Tsja, als de kleuren van de personen omgedraaid waren, dan hadden de media het dagelijks non-stop hierover gehad.

Als men daadwerkelijk met spandoeken White Lives Matter gaan rondlopen, dan wordt daar ook iets anders naar gekeken door de media.
 

zwammy

Well-known member
Zijn er geen rellen van de blanke mensen geweest met plunderingen en roepen dat iedereen racist is?
 

inhethoekje

Active member
2 weken met Amerikanen rondgelopen, dat Black Matter gedoe is voor hun boring news,elke dag schieten de kleuringen elkaar in elke stad af , maar daar hoor je niemand over, het wapengeweld in de VS wordt voor een groot gedeelte toegeschreven aan de donkere bevolking, daar doet een schietpartij van een blanke loner op bv een school of kerk niks aan af, de meeste doden door wapens komt door de kleuringen onderling ivm drugsgerelateerde zaken.

Een van mijn gasten is politieagent bij LAPD, die vertelde me verhalen waarvan ik dacht,als dit bij ons zou gebeuren konden we elke week een spoedzitting van de 2e kamer aanhoren omdat er kamervragen zouden zijn over het politieoptreden en het geweld in een wijk.
Als hij een avond een ronde doet in Watts is hij blij met zijn vuurwapen en wapenstok om zijn middel terwijl hij vind dat het tegenwoordig best ''rustig'' is in die buurt ken je nagaan.

En wij gaan komend Oudjaar een proef doen met stroomstootwapens,hoe lief is dat, voor hem is dat niet te begrijpen, als hij een collega te hulp schiet die hulpeloos op de grond ligt dan heeft hij 1 hand op zijn wapen, kom je te dicht bij met je opgewonden harses en vuurwerk dan schiet hij je van de straat af, geen discussie.
Een straat vol met opgewonden gasten die vuurwerk staan te gooien naar hulpverleners doen hun af met een paar traangas granaten, rust is dan snel weer terug, niks 30 keer roepen dat ze weg moeten gaan, vinden ze tijdverspilling.

Wij sturen eerst 2 agenten op 20 gasten af om te vragen of ze willen ophouden,ondenkbaar voor hem, bij grote groepen ga je achter je collega's aan, altijd zorgen voor ruggensteun, maar wij in Nederland vinden dat je eerst met 2 agenten op een dronken meute af moet gaan.
(en dan verbaasd zijn als bewindsman dat een agent word ingesloten door 10 man en klappen krijgt)

Overigens vond hij het heel prettig dat hij in Oosterbeek gedurende 2 weken geen sirene heeft gehoord en pas op Nieuwjaarsdag, (bij toeval want de agent van dienst woont in mijn straat en ging even langs huis tijdens zijn dienst), een politieauto zag,dat vond hij zo aandoenlijk tafereel, zo'n lief autootje van onze politie, voor hem zijn dat boodschappenwagens voor een vrouw.
(gelet op zijn omvang past hij ook niet in onze politiewagens)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan