Binnenlands nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.

gevegt

Well-known member
Zeker als er dan ook nog elementen meespelen die totaal niet eigen zijn. Ik heb schoonfamilie gehad uit het Oosten, omgeving Zwolle, en ik was als Westerling per definitie een arrogante klootzak. Ik vond het Calimero-gehalte bij die boeren altijd wel hilarisch om mee te maken en vooral om mee te sollen. Gesprekken op verjaardagen met neven uit dorpjes uit de omgeving waren een feest omdat ze zo makkelijk op te naaien zijn op het eergevoel of wat het ook is. Hoe snel men opgehitst raakt over de 'grote boze buitenwereld' en dat terwijl ik zelf ook maar uit Ridderkerk kom.

Je bent dus door haar gedumpt.
 

Bonehead

Well-known member
Natuurlijk zullen we het nooit weten.
Maar wat de neuk'!

Niks dus.

Als we iets leren hieruit is, dat mensen leren in hokjes te denken Dat is namelijk zo makkelijk. Voorbeelden hier te over. Het is geen enkel probleem totdat bepaalde mensen aanstoot nemen aan het stereotype dat hun aangemeten is.

Volgens velen (metronieuws) ben ik een primitieve, achterbakse, pedofiele, racistische keikneuter, die tientallen jaren achter lopen op hun.

Wat die gnoompjes niet in gaten hebben is dat ik mij bewust van de domme hou en dat ik de meeste twee stappen voor ben.

Als mensen mij afstempelen als domme boer vind ik dat alleen maar mooi. Vaak weten deze mensen niet eens wat dom is en/of boer. Makkelijke slachtoffers.
 

JMD

Well-known member
Zag het filmpje net ook op de NOS-site...

Ramen schijnen getint te zijn, dus hoe kan de agent zien dat daar een 'neger' in zit??
 

Shayman

New member
Kenneth Vermeer is ook etnisch geprofileerd, althans dat denkt hij.


Uiteraard gebeurt dat en niet eens op etnische achtergrond hoor. Toen ik mijn 1e auto had was dat een opgefokte Ford met een luide uitlaat en wat andere opvallende uiterlijke zaken en ik werd om de haverklap aangehouden. Dat kreng ging ook regelmatig kapot en dan kon ik de Volvo 245 van mn vader meenemen en daarmee werd ik nooit aangehouden, een paar jaar terug werd ik ook wekelijks aan de kant gezet met mn redelijk opvallende BMW Z3 terwijl ik nooit werd aangehouden in de VW Fox van de zaak die mn ex had in die tijd.

Maar de ik-ben-een-zielige-neger-kaart trekken levert gelijk genoeg publiciteit op want ze zijn zo zielig omdat blanken ze een paar honderd jaar terug hebben vervoert naar Amerika.
 

leo1949

Well-known member
Ze kunnen beter fietsers aanhouden die zonder licht door rood rijden, levert meer centen op dan dit.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan