Bizar Nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.

inhethoekje

Active member
Ach ja, jenever is niet weg te zuipen maar toch zou ik alles inleveren om met die ouwe dibbes weer een keer finaal naar de klote te gaan, daar heb ik zelfs 2 flessen ketel voor over.

Hij staat naast de beertender, we toosten elke dag, al denk ik dat hij ondertussen een droge mond heeft omdat ik steeds vergeet een jonkie in de urn te gooien.
 
Laatst bewerkt:

Joost

Well-known member
en 34-jarige automobiliste is in Geleen mishandeld door twee vrouwen.

Het slachtoffer, een vrouw uit Den Bosch, reed maandagmiddag van de parkeerplaats van een supermarkt de Rijksweg Zuid op, maar liet eerst een passerende auto voorgaan.

Duurde te lang
Voor twee dames in de wagen daarachter duurde dat waarschijnlijk te lang, zo denkt de politie. Bij een stoplicht een eindje verderop stapten ze uit en gingen ze de Brabantse te lijf.

Op de vlucht
Twee mannen schoten vervolgens het slachtoffer te hulp. De twee heethoofden sloegen daarop op de vlucht. De agressieve vrouwen reden in een zwarte Opel Corsa. E?n van hen had kort blond haar, de ander fel lang rood haar.

De politie is nog op zoek naar de twee vrouwen en de mannen die het slachtoffer te hulp schoten.
 

Joost

Well-known member
Je zal maar met vier loten meespelen in de Postcode Loterij, zien dat de Megaprijs in je straat is gevallen en er na een uur achter komen dat de automatische incasso van december niet goed gegaan is.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan