De Bewegers

Kevah

New member
Stond dit topic trouwens niet altijd in de vip toog?

Vandaag te horen gekregen dat mijn knie vocht vrij is! Ik heb voor het eerst wat sprongetjes mogen doen en dat sinds begin september :D
 

Jozsef

New member
Midweekje is me prima bevallen. De tracks Leersum, Amerongen en Rhenen om de hoek. Overwegend droog weer. Bijna 100 km schoon aan de haak. :rumcolaa:

2q3x4j9.jpg
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ik ga over een week of drie een hardloop vierdaagse doen van 60km. Voor zover ik het dan ga volhouden. Doel is om iig de eerste drie etappes uit te lopen. De laatste etappe is bijna een halve marathon en het is allemaal in bosrijk gebied. Iedere etappe zuinig lopen en doceren met de krachten. Waar ik in februari nog om de dag trainde was ik inmiddels weer afgezakt naar drie keer per maand de schoenen aan. De komende drie weken moeten dat maar drie tot vier keer per week gaan worden.
 

Jozsef

New member
Jammer dat je geen MTB hebt. Die drie lussen zijn echt een aanrader. Binnenkort weer die kant op.

 
?

?uti

Guest
Ziet er gaaf uit hoor......lijkt me mooi om een keer te doen, maar ik heb helaas geen MTB. Met een stevige wind over het asfalt harken kan gelukkig ook mooi zijn.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Mooi hoor. Lijkt me ook wel weer eens aardig om te doen. Met het HBO een paar keer gedaan. Over een paar weken mag ik ook los op de Veluwe, maar dan geen MTB maar gewoon hardlopen. Met name de derde etappe (de kortste) zal redelijk afzien worden. Die moet je solo lopen en daar zitten nogal wat klimmetjes en afdalingen in.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Etappes beginnen in Vaassen, Apeldoorn en Loenen en gaan allemaal de richting het westen de bossen in. De hoogtemeters weet ik nog niet, maar ik lees in de beschrijvingen van de etappes veelvuldig klim. Ik neem aan dat je dan ook echt een klik voor je kiezen krijgt. Met mijn sporthorloge meet ik overigens ook hoogtemeters, dus na afloop kan ik je het antwoord wel geven.
 

Jozsef

New member
Dan is Loenen de etappe waar je gaat klimmen. Loenermark/Posbank waarschijnlijk. Prachtig gebied.
 

Eef de Kip

Well-known member
Dan is Loenen de etappe waar je gaat klimmen. Loenermark/Posbank waarschijnlijk. Prachtig gebied.

Is die Posbank - ik ken het helemaal niet dus wellicht een rare vraag - ook geschikt voor de gewone racefiets of specifiek voor de MTB?
 
?

?uti

Guest
Ik kon de vorige keer die pannenkoekentent niet meer vinden :(
 

Eef de Kip

Well-known member
Een wielrenner die de Posbank niet kent???

Ja hallo, ik vind het leuk om me een heel stuk de tering te fietsen maar om nou alle interessante routes in Nederland uit m'n hoofd te kennen gaat me te ver.

Ziet er wel leuk uit, ligt alleen niet echt in de buurt.
 

Jozsef

New member
De Cauberg en de Posbank zijn iconen, Eef. Zelfs Gesink kan je er vaak spotten.
Deze zomer weer de DVK-Classic. Niet toevallig rondom de Posbank. Inclusief pannenkoektent.
 
Bovenaan