VVV-Venlo Transfertopic

Maasveld

Well-known member
Met Vito lever je veel opportunisme en werklust in. Leemans is eigenlijk een heel matige voetballer. Traag, lage handelingssnelheid. Leuk die 10 doelpunten, maar daar zaten 4 penalties, 3 keepersblunders en een van richting veranderde vrije trap bij. Met het geld dat is vrijgekomen en de kwaliteiten van Valckx konden we er onder de streep wel eens sterker op worden.
 

Maasveld

Well-known member
VVV is ge?nteresseerd in Peter van Ooijen. Verder hoopt Valckx deze week een buitenspeler te presenteren. Torino Hunte houdt zijn conditie op peil, maar heeft ook al in 2 oefenwedstrijden meegedaan. Aangezien we eigenlijk geen buitenspelers hebben nu, zal die dus wel een 1-jarig contract krijgen.
 

Maasveld

Well-known member
Peter van Ooijen heeft een contract voor 2 jaar getekend. Verder huurt VVV de Noorse international Martin Samuelen (21) van partnerclub West Ham. De aanvaller wordt voor 1 jaar gehuurd.

Onder de streep krijg je dus Kum, Susic, Van Ooijen, Samuelsen, Mlapa en Grot voor Janse, Leemans, Van Crooy, Castelen, Thy en Hunte. Het is altijd afwachten met de nieuwelingen, maar ik denk niet dat we geen verkeerde transferzomer hebben. Ik hoop dat er nog budget is voor 1 speler, dan moet het wel goedkomen dit seizoen.
 

zwammy

Well-known member
Die gaat toch niet naar jullie? Daar zaten PSV, Wolfsburg, Keulen en Stuttgart ook al achteraan. Voormalig jeugdinternational, die ken wel ballen.
 
Bovenaan