Tennis

JMD

Well-known member
Nadal door naar de 1/4 finale. Zverev staat 0-2 achter in sets tegen Sinner.... Nadal gaat dus naw geen enkele geplaatste speler tegenkomen tot de 1/2 finale...
 

JMD

Well-known member
Nog maar weer een verrassing: Podoroska verslaat Svitolina. Dus een qualifier in de 1/2 finale (voor het eerst op een GS sinds 1999). En als Trevisan later vandaag wint, dan hebben we dus een 1/2 finale tussen 2 qualifiers.
 

Friesland

Well-known member
De ongeplaatste Poolse Iga Świątek (Sjfjomtek) heeft Roland Garros gewonnen. In de finale won ze van de als vierde geplaatste Kenin, nadat ze eerder in het toernooi al won van Vondrousova, Bouchard en Halep
 

JMD

Well-known member
Australian Open staat voor januari op losse schroeven, er is nog steeds onduidelijkheid over buitenlandse spelers wanneer die het land in mogen. Dat zou niet voor 1-1-2021 mogen plus dan nog quarantaine (tijdens die quarantaine zou dan niet getraind mogen worden), en de Aus Open begint op 18januari.

Het probleem voor het toernooi is dat ze niet verzekerd zijn tegen een pandemie (itt Wimbledon) en het toernooi moet dus worden gehouden, anders heeft de organisatie een financieel probleem.

Het juniorentoernooi is sowieso al uitgesteld, simpelweg omdat de organisatie niet zoveel mensen (en doen altijd ruim meer dan 100 junioren mee plus natuurlijk coaches/ouders die begeleiden) tegelijk op het park kan 'handelen'.

Men zou het toernooi willen verplaatsen naar maart/april.
 

JMD

Well-known member
De Australian Open begint 8februari. Zeer slecht nieuws voor het ABN AMRO-toernooi dus, dat wordt rond dezelde tijd gespeeld.
 
Bovenaan