Premier League

Pascallovic

Well-known member
Helemaal mee eens. Die topclubs slagen er altijd wel in via zaakwaarnemers om overbodige spelers te lozen, al dan niet op huurbasis. Dus als ze echt eens een keer hadden doorgezet, hadden ze echt een flinke vernieuwing kunnen doorvoeren. Nu zitten ze nog steeds met een stel overbetaalde prutsers.

En je verbaast je er toch over hoe weinig fantasie sommige trainers hebben als het aankomt op nieuwe spelers halen. De halve Ajax-selectie, het scoutingslijstje van Ajax en nog wat Eredivisie-spelers; kijkt Ten Hag ooit weleens ander voetbal eigenlijk? Ook wel slecht beoordeeld door Man Utd door te denken dat Ten Hag geen technisch directeur boven zich nodig heeft. Bij Ajax waren gasten als Labyad en Klaiber zijn eigen aankopen, dus je had dit al kunnen zien aankomen.
Volgens mij dat Ten Hag t.z.t. ook met die Marin kwam aanzetten, omdat Ajax daar 2x tegen had gespeeld in de voorronde CL. Het is inderdaad wel bekend dat zijn aankopen doorgaans niet de meest gelukkige zijn. Al was Haller natuurlijk een voltreffer. Ben niet verrast dat een Man Utd vergeet om wat dieper te kijken in hoe Ten Hag bij Ajax functioneerde en wat los van zijn positieve kenmerken zijn zwakke punten waren.

Lees dat men nu weer aan Gakpo zou denken, want Arnautovic komt niet. Daarvoor heeft men aan Antony en ook Sesko gedacht. Allemaal andere type aanvallers, dus in wat ze nu eigenlijk zoeken valt geen chocolade te maken. Weer een oude bekende uit de Eredivisie dus. Is er in Frankrijk, Duitsland of Italie niks te vinden of zo?
 

De Groene Scout

Well-known member
Past niet in Engeland. Taalbarrière. Die moet in Nederland of Duitsland aan het werk. Ergens anders kan hij zich niet verstaanbaar maken.
 

JMD

Well-known member
Dit is nu al een Frank de Boertje. Als 'ie maar geen bondscoach wordt.
Aan de ene kant eens, maar aan de andere kant: als Koeman over een paar jaar stopt, wie dan wel? Gio?

Arsenal Leicester was vanmiddag trouwens een leuke pot, de 1-0 van Jesus zeer fraai. En steeds als Leicester terugkwam maakte Arsenal snel weer een goal
 

Pascallovic

Well-known member
Donny weet ook hoe zijn kansen staan dit seizoen. Zelfs als iedereen faalt krijgt ie op een 4-0 stand een invalbeurt van 3 minuten.
 
Bovenaan