MLS & Liga MX

MLS & Liga MX

  • Ja

    Stemmen: 4 40,0%
  • Nee

    Stemmen: 6 60,0%

  • Totaal aantal stemmers
    10

ALenstra

Well-known member
"Frank is een hartstikke sympathieke kerel, maar als trainer natuurlijk ook een beetje een Louis van Gaal-light. Het moet gebeuren zoals hij het wil"
 

Batigoal

Well-known member
EeY6AlaWAAITdfe


Best wel verrassende halve finalisten in het MLS Is Back-tournament en niet de grote namen zoals LAFC, Seattle, Toronto of New York City.
 

Batigoal

Well-known member
FinalMatch_1280x553px-POR_ORL.png


De finale in het MLS Is Back-tournament is Portland Timbers tegen Orlando City, twee zeer fraaie clubs. En absoluut geen gestolen plaatsen, want ze behoren samen met Philadelphia tot de best voetballende ploegen sinds de hervatting. Nani besliste eigenhandig met 2 knappe goals de halve finale voor Orlando terwijl het Argentijnse duo achter spits Ebobisse voor Portland beslissend was. Mooie pot dinsdagnacht!
 

Batigoal

Well-known member
timberschamps8112020_1920x1080.jpg


Portland Timbers heeft de finale van MLS Is Back gewonnen. In een eerste helft waarin Orlando City beter was kwamen de Timbers op voorsprong. Nog voor rust werd het gelijk. Halverwege de tweede helft scoorde verdediger Zuparic vanuit de kluts de winnende treffer voor Portland. In blessuretijd was er nog een redelijke grote kans voor Orlando, maar die werd vanuit de volley over geschoten. En dus wint Portland het toernooi!
 

Batigoal

Well-known member
Inter Miami heeft de gewenste bekende ster gehaald met Gonzalo Higuaín. Een nieuwe spits hadden ze sowieso nodig, want ook na het MLS Is Back-toernooi heeft de club van Beckham moeite met scoren.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Waanzin in de MLS nu! Orlando tegen NYCFC, 1-1 na 120 minuten. Panalties. NYCFC mist de eerste, daarna alles erin en de keeper van Orlando pakt er nog een en Orlando wint.

Maar... de keeper was te vroeg van de lijn, krijgt daar geel voor, had al geel en dus rood, Orlando wisselt de reservekeeper erin, maar op het moment dat de pingel genomen wordt, blijkt dat ze 6x gewisseld hebben! Dus nu moet een veldspeler keepen.

Is de regel dat je geel krijgt bij het overtreden avn de lijnregel?
Mag je wisselen tijdens de penaltyreeks?

#MLS
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Gisteren weer een mooi potje, Kansas City - San Jose. 2-2 na 89 minuten, 3-2 in de 91e minuut, 3-3 in de 97e minuut (blessuretijd was 4 minuten). Verlenging, geen goals. Penalties, de keeper van Kansas City pakt gewoon drie pingels op rij en Kansas wint de serie met 3-0.
 

Batigoal

Well-known member
columbus-crew-mls-cup-champions-2020.jpg


Eloy Room, Vito Wormgoor en Youness Mokhtar zijn kampioen geworden met Columbus Crew. In een eenzijdige finale werd Seattle Sounders met 3-0 verslagen. Voor de Crew is het de 2e keer dat ze het algehele MLS-kampioenschap winnen, de vorige keer was in 2008.

Ook Google doet mee aan de festiviteiten; als je Columbus Crew googled krijg je vuurwerk in de clubkleuren op je scherm.
 

Batigoal

Well-known member
Afgelopen week kwamen 2 opvallende namen naar de MLS. De bekendste is Alexandre Pato. Het voormalige wonderkind (31 inmiddels) was de afgelopen jaren een beetje van de radar verdwenen met eerst een transfer naar China en daarna een niet bijster succesvolle terugkeer naar Brazilië. Nu gaat hij bij Orlando City spelen, de club waar ook Nani onder contract staat.

De andere is een knappe transfercoup van niemand minder dan Gerard Nijkamp. FC Cincinnati presteerde de eerste 2 seizoenen in de MLS dramatisch, maar haalt nu wel supertalent Brenner (net 21) binnen. Deze Braziliaanse spits beleefde vorig jaar zijn doorbraak bij Santos en leek vanzelfsprekend naar Europa te komen in de zomer. Arsenal-TD Edu had zelfs al een paar gesprekken met hem gevoerd, maar nu kiest hij dus voor de MLS. Zou met bonussen de duurste transfer in de geschiedenis van de MLS kunnen worden.
 
Bovenaan