Fortuna Sittard Nieuws

fortuna1987

Well-known member
Denken Gun en Azerion niet te groot op dit moment?

In mijn ogen kun je van Fortuna best een stabiele club maken als je maar het gestructureerde beleid volgt zoals bijvoorbeeld Heracles dat gedaan heeft. Maar Fortuna heeft op dit moment niet meer aantrekkingskracht dan de regio Sittard. Er zullen echt wel wat stabiele jaren Eredivisie moeten volgen wil dat veranderen, die supportersschare zal langzaamaan moeten groeien. Gun was in mijn ogen wel goed bezig maar schrikt de grote Turkse enclave de lokale ondernemers niet af?
Kans is inderdaad aanwezig dat ze nu wat stappen te snel willen zetten, in het begin ging Gun inderdaad langzaam omhoog. Qua achterland is er natuurlijk nog wel wat te halen, met name Midden Limburg. Maar denk inderdaad dat het met de huidige leiding lastiger wordt om een Boels, Colle of bijvoorbeeld een bedrijf van de Chemelot campus te binden.
 

Joost

Well-known member
Julio Velazquez wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwe trainer van Fortuna. Een 40 jarig Spanjaard uit Salamanca die al op 15 jarig leeftijd begon als trainer.

Zijn track-record is behoorlijk indrukwekkend maar niet in positieve zin.
Via wat lokale clubs kwam hij bij Villarreal terecht waar hij via het C en B team uiteindelijk ook bij het eerste terechtkwam dat net was gedegradeerd. In januari 2013 werd hij daar ontslagen toen ze op plek 12 stonden. Vervolgens verloor Villarreal nog maar 1 keer en promoveerde als nummer 2.

Daarna deed hij het een seizoen heel goed met Real Murcia maar die club moest ondanks plek 4 degraderen uit de Segunda Division.

Vervolgens werd hij ontslagen bij Betis, Belenenses, Alcorcon, Udinese, Vitoria Setubal, Martimo Funchal en Alaves.
 

fortuna1987

Well-known member
Contract van Seuntjens is ontbonden, hij zou inmiddels bij RKC hebben getekend. Heel waardevol geweest de laatste 2 seizoenen. Dit seizoen viel zijn bijdrage tegen.
 
  • Leuk
Waarderingen: Max
Bovenaan