FC Emmen

Janssen

Well-known member
Haha, Emmen betaalt ook nog een aantal maanden salaris door want anders was het voor NAC niet te behappen. Wel leuk voor de fans die voor de winterstop geld inzamelden voor versterkingen. Die betalen nu rechtstreeks mee aan het vertrek van de beste speler.
 

Batigoal

Well-known member
Beide partijen hadden meer gehoopt van de samenwerking; Emmen dacht lekker te gaan verdienen en Sergio Peña hoopte op een overstap naar Spanje. Maar het wordt een transfer naar Malmö, dat getraind wordt door John Dahl Tomasson. Emmen verdient ongeveer een miljoen euro aan zijn spelmaker.
 

Batigoal

Well-known member
Centrumverdediger Michaël Heylen keert na 2 jaar Sparta terug bij FC Emmen.

Daarnaast gaat men weer, net als bij de vorige promotie, op de Peruaanse tour! Fernando Pacheco (23) is een buitenspeler die tot dit kalenderjaar een paar seizoenen onder contract stond bij de Braziliaanse topclub Fluminense, maar de afgelopen maanden weer in zijn thuisland speelde. Spits Gonzalo Sanchez (22) speelde nog niet eerder buiten Peru.
 

De Groene Scout

Well-known member
Maikel Kieftenbeld zal FC Emmen versterken. Komt over van Millwall.

Daar heeft Emmen weinig plezier van gehad. Eerst de knulligste eigen goal van het seizoen maken en dan valt er in de extra tijd een druktemakertje van PSV dat zich nog even wil bewijzen onnodig tegen je been. Einde seizoen; triest!!
 

Batigoal

Well-known member
Emmen haalt Ahmed el Messaoudi terug naar Nederland na een avontuur in Turkije. Dat vond ik bij Groningen echt een prima speler.
 

Batigoal

Well-known member
De eerste winterversterking van FC Emmen is spits Oussama Darfalou, die eerder bij Vitesse, VVV en PEC Zwolle speelde. De afgelopen maanden speelde de Algerijn in de Marokkaanse competitie.
 

Mommiej

Well-known member
1 + 1 = 2 zal Mike Willems denken met zijn gebrekkige netwerk. Darfalou was nou niet bepaald de doelpuntenmachine die PEC in de eredivisie kon houden vorig seizoen.
 
Bovenaan