FC Emmen

Deathprod

Active member
Emmen-voorzitter legt werkzaamheden voorlopig neer

Ronald Lubbers moet een stap terug doen als voorzitter van FC Emmen. De bestuurder legt voorlopig zijn werkzaamheden neer, zo heeft de club bekendgemaakt.

Lubbers heeft de raad van commissarissen en de bestuursleden van de Eredivisie-club dinsdagmiddag geïnformeerd. Vanwege zijn gezondheid was hij gedwongen dit besluit te nemen, zo wordt duidelijk gemaakt. Om privacy-redenen wordt niet gezegd wat er exact aan de hand is.

Lubbers neemt de komende tijd volledig afstand. Hij is een van de drijvende krachten achter de opkomst van Emmen, dat in 2018 promoveerde naar de Eredivisie. Na een afwezigheid van één jaar keerden de Emmenaren dit seizoen opnieuw terug op het hoogste niveau. De club staat momenteel vijftiende in de Eredivisie.

Bron: VI
 

Batigoal

Well-known member
Danny Hoesen (32) stopt per direct met voetballen. Hij heeft teveel last van een heupblessure.

Zonde voor hem. Absolute hoogtepunt blijft natuurlijk zijn winnende goal in de Champions League tegen FC Barcelona.
 

Batigoal

Well-known member
Richairo Zivkovic verlaat Emmen voor een avontuur in Singapore bij de club met de fraaie naam Lion City Sailors FC, waar ook oud-PSV'er Maxime Lestienne speelt.
 

ALenstra

Well-known member
FC Emmen haalt spits Piotr Parzyszek die een aantal jaren geleden nog bij De Graafschap voetbalde.
 

zwammy

Well-known member

Dat je een veroordeelde zedendelinquent aanneemt is nog tot daar aan toe. Maar dan als medewerker proberen een wiki pagina aan te passen. Alsof wiki de enige nieuwsbron is.
 
Bovenaan