FC Emmen

Ceephax

New member
Bij Emmen was het druk de laatste dagen voor het sluiten van de transfermarkt. Alexander Bannink is terug bij FC Emmen. De middenvelder wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van De Graafschap. Verder komt G?nero Zeefuik transfervrij over van Balikesirspor. Jurjan Mannes vertrekt naar SC Cambuur en ook Rogier Krohne vertrekt en gaat het proberen in het 2e elftal van Schalke 04.
 

De Groene Scout

Well-known member
En de komende weken trainen de Quick'20 spelers Rens van Benthem en Ryan Snelders mee om een contractje in de wacht te slepen voor het komende seizoen.
 

noordooster

Well-known member
Aparte transfer voor Krohne.

Zit misschien wat in de familie.
Zijn broer Dennis speelde het afgelopen seizoen een goede 2e seizoenshelft bij HHC, maar wilde zijn contract niet verlengen.
Nu speelt hij ergens in Groningen zaalvoetbal. Hij is nog geen 30 jaar en had vast nog wel ergens voor een redelijke vergoeding kunnen voetballen.

Ze verwachten bij Emmen nogal wat van Bannink. Dat zal gebaseerd zijn op zijn eerdere periode bij de club.
Bij de Graafschap maakte hij niet veel speelminuten en als je kijkt naar de huidige positie van die club....

Zeefuik was een buitenkansje voor Emmen. Hij mocht bij de club meetrainen omdat de trainer hem nog kent van zijn periode bij Fc Groningen.

Bij Emmen verwacht technische man Jan Korte dat ze nu zeker minimaal een periode gaan pakken.
 

zwammy

Well-known member
Sterker nog, ik kan je de eerste overwinning van Emmen in de eredivisie al voorspellen.
 

Makanaky

Well-known member
Yo?l Van Nieff moet de eerste versterking worden dit jaar. 17-jarig aanvallend talent Thijs Dallinga maakt de overstap in omgekeerde richting, naar FC Groningen dus. Emmen wil voorts nog een linksbuiten en een centrumspits halen. Calcan en Mahmudov (Dordrecht) en Sam Lammers worden genoemd.

Bronnen: vi.nl en rtvdrenthe.nl

Die Van Nieff heb ik altijd wel een goede multifunctionele speler gevonden en de backposities zijn het zwakst bezet. Lammers zal wel niet haalbaar zijn, gezien de interesse van VVV.
 

erka

Well-known member
Zeer opvallend: een van de beste spelers van Emmen dit jaar, Jeroen Veldmate, vertrekt naar Go Ahead Eagles. Vreemd.
 

Makanaky

Well-known member
Eerste aanbod van Emmen vond hij niet toereikend, bovendien spreekt de sfeer in Deventer hem meer aan. Als zn vader als tegenprestatie nog een mooie Zuid-Amerikaanse slager over heeft vind ik t helemaal best.
 
Bovenaan