Belgische competitie

Satyr

Administrator
Forumleiding
Ook opvallend, Westerlo - Lierse Kempenzonen 0-0. Lierse wil het Athletic van Belgie worden las ik, met alleen maar Belgen.
 

Kielse Rat

Active member
Vranckx is een middenvelder. Overigens een prima speler, amper 17 maar al één van de dragende krachten van KV Mechelen. De misser ziet er natuurlijk zeer knullig uit.
 

Batigoal

Well-known member
Lekker beleid daar. Ze wisten dat ze met Bölöni iemand binnenhaalden wiens spelwijze loodrecht staat op diens voorganger. En dan gek opkijken als het niet gelijk aanslaat. Spelersgroep stond niet achter de beslissing om Thorup te ontslaan en kon niet met Bölöni werken.
 

Joost

Well-known member
In de Croky Cup 4e ronde werd KRC Bambrugge v Union Saint Ghislain Tetre Hautrage gestaakt bij 4-4 in de strafschoppenserie. De speler van de bezoekers die moest aanleggen werd racistisch bejegend.
 

Batigoal

Well-known member
Vanwege het schenden van de coronaregels door Genk-supporters zondag in de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen mogen daar tijdens de volgende thuiswedstrijd de helft minder supporters naar binnen. Ik vind dat wel een goede oplossing eigenlijk; je straft niet gelijk alle voetbalclubs en als het met minder supporters wel gewoon goed gaat is de kans groot dat ze de wedstrijd erop weer meer fans mogen toelaten.
 
Bovenaan