Alles heej is VVV

Maasveld

Well-known member
Aangezien de Alzheimer steeds meer vat op hem begint te krijgen zal de oude Servische krijger Mikan Jovanovic aanstaande zondag in de rust nog een keer ereronde in de Koel lopen. Mooi initiatief van de Fanclub!
 

Maasveld

Well-known member
VVV begint er vroeg aan. Doelman Jan de Boer komt over van Fc Groningen, verdediger Dylan Timber komt over van Fc Utrecht.
 

Maasveld

Well-known member
Paniek in de tent!!!

Algemeen Directeur Marco Bogers zit "ziek" thuis. Hij heeft enkele weken geleden van de aandeelhouders te horen gekregen dat de financiële huishouding op orde moet komen. Hij heeft aangegeven dat dit momenteel onmogelijk is. Het was natuurlijk al een klein teken aan de wand dat ze Sven Braken ondanks dat ie aangaf salaris te willen inleveren geen langlopend contract wilden aanbieden. Gisteren werd bekend dat geen van de 10 verdere aflopende contracten verlengd zouden worden. Naast dit elftal aan spelers lijkt ook Technisch Directeur Willem Janssen de club na 1 seizoen te verlaten. Het was al bekend dat hij alweer terug gaat verhuizen naar Utrecht, vandaag kwam naar buiten dat ie zich aan het oriënteren is op een functie elders. Dit gerucht werd versterkt doordat VI wist te melden dat hij in gesprek is met Fc Utrecht voor een rol als assistent-trainer.

Hoog tijd voor een frisse wind in de leiding dus. Berden/Seacon aan de kant schuiven en Vida XL als hoofdsponsor binnen hengelen lijkt met een goede eerste stap.
 

ALenstra

Well-known member
Ik lees berichten dat het binnenkort wel eens afgelopen kan zijn met VVV? De schulden zouden dusdanig zijn dat er wel eens een faillissement kan aankomen. Hopelijk kan het tij nog gekeerd worden!
 
Bovenaan