Alles heej is VVV

Max

Administrator
Forumleiding
De deadline komt wel dichtbij natuurlijk. Wel bizar dat je tegenwoordig de topscorer van Nederland zo lastig verkoopt. Zeker gezien de topscorer ook nog eens is gedegradeerd met zijn ploeg.
 

Maasveld

Well-known member
Hommeles in de Koel!!!

Assistent Jay Driessen was onder Hans de Koning in principe de hoofdtrainer, maar hij heeft nu onder Luhukay niets meer te zeggen. Hij heeft inmiddels een groep van zo'n 10 spelers/stafleden om zich heen verzameld en is naar de pers gestapt om zijn onvrede te uiten. Er zou te hard getraind worden en te weinig tijd voor ontspanning. Directeur Marco Bogers was compleet verrast en blijft pal achter Luhukay staan. Hij gaf aan dat de clubleiding niet zal schromen om maatregelen te treffen tegen de onruststokers. Wordt ongetwijfeld vervolgd!
 

Eef de Kip

Well-known member
Er zou te hard getraind worden en te weinig tijd voor ontspanning.

dan word ik altijd erg nieuwsgierig hoe dit precies zit.
 

ALenstra

Well-known member
Dat is toch geen verrassing? Jos Luhukay staat bekend als autoritair en kan behoorlijk vervelend worden als het niet gaat zoals hij het wil.
 

Batigoal

Well-known member
Iemand aanstellen met uitsluitend ervaring in Duitsland en dan verbaasd zijn dat er hard wordt getraind.
 

Joost

Well-known member
Het meest verrassende uit het stuk in de krant was dat er onder Steyn maar 4 keer in de week getraind werd.
 

Maasveld

Well-known member
Nick Venema wordt voor een half jaar gehuurd van Utrecht. Erik Sorga heeft zijn gaming pc te koop staan i.v.m. verhuizing, die zal dus vertrekken.
 
Bovenaan