Ajax Nieuwstopic

Makanaky

Well-known member
Geef die jongens dan een rondvaart door de grachten. Iets wat ze nooit maar dan ook nooit zullen vergeten na deze glansvolle en glorierijke zegetocht.
 
  • Leuk
Waarderingen: Max

ALenstra

Well-known member
Iets anders. Alfred Schreuder schijnt Club Brugge meegedeeld te hebben dat hij niet meer terugkomt in het nieuwe seizoen. Zou het?
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Ik vind dit soort dingen toch zo belachelijk, he. Succes vieren van de plaatselijke voetbalclub moet iets zijn wat je als stad omarmt. Het zorgt voor verbroedering.
Mwoah. Het loopt wel altijd uit de hand.
 

Abubakari

Well-known member
Lekker bij/in het stadion houden. Jammer voor de goeien, maar er zijn te vaak kwaaien waar ze onder lijden. Een deel van de voetbalfans bestaat gewoon uit idioten die met bekers gooien, spelers een klap geven, vuurwerk op het veld gooien etcetera. Hebben het voor zichzelf verpest en vooral voor de goedwillenden. Maar zijn te stom om dat te snappen.
 

Batigoal

Well-known member
Het contract van Naci Ünüvar is verlengd tot 2026. Goed nieuws, eindelijk eens op tijd een contract verlengd. Hopelijk kan hij komend meer speelminuten gaan maken in Ajax 1. De wisselwerking met Ihattaren is veelbelovend.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Die loopt al 2,5 seizoen bij Jong Ajax rond, is al 19.
Kortom, dat wordt niets meer bij Ajax 1.

Net als Taabouni bij AZ wellicht niet de trainer die het in hem zag zitten. Die is zelfs nog een jaartje ouder. Tegelijkertijd zijn er al honderden van dat soort Nederlandse talenten geweest die het niet hebben gered. Gezien de status die hij als supertalent had, had je hem wel veel eerder bij Ajax 1 verwacht. Van de topclubs is Ajax nog steeds degene die het snelste talenten speeltijd geeft.
 
Bovenaan