Primera División

Raul

Well-known member
In een bijzonder trage wedstrijd is Madrid zelfs heer en meester. Girona vormt een veel minder grote uitdaging. Bovendien maken ze het Real op deze manier nooit moeilijk. Het is echt een makkie op deze manier.

Raul

Waarom speelt Valencia vanavond zo defensief @Raul?
De waarheid is dat ik denk van niet. Las Palmas had meer balbezit en creëerde geen echt gevaar. Ik geef de jeugdigheid van het team de schuld van onze nederlaag, want twee fouten werden meteen afgestraft. Het spel duurt soms langer dan nodig en als team moet je het uitspelen. Een 0-0 was meer dan terecht geweest. In de tweede helft ging het iets beter dankzij de wissels.

Makanaky

Girona leek vandaag op het Girona van elk ander seizoen. De eerste helft was rampzalig.
Bij tijd en wijle echt wel genoten ook van Real, misten de complete verdediging maar pakten het tactisch weer fantastisch aan. En dan die goals die nog niet eens hét hoogtepunt vormden want dat was de assist op de 2-0; Vinícius die 'm achteloos met de buitenkant aan de zijlijn strak om de rechtsback naar Bellingham krult. Real en Madrid zijn vieze woorden hier maar ere wie ere toekomt.

• Leuk
Waarderingen: Raul

Joost

Dat viel me vorige week ook op. Las Palmas kan leuk tikken meer mist effectiviteit.

JMD

Barcelona kwam gisteren niet verder dan 3-3, maar omdat Atletico Madrid met 1-0 verliest bij Sevilla en Bilbao niet verder komt dan 0-0 bij laagvlieger Almeria lopen de Catalanen niet echt schade op omtrent plek 3/4/5

Raul

Of Mbappé nu weggaat of blijft, begint wel echt irritant te worden. Hij zal vast naar Madrid gaan. Maar deze foto vond ik wel treffend:

Bijlagen

259,4 KB · Weergaven: 11

Pieros

Active member
Lewandowski scoort diep in de blessuretijd de 2-1. Penalty nam hij 2x. De eerste penalty werd gestopt door de keepe, maar de VAR zag dat de keeper ietsie voor de lijn stond, dus pingel overnemen, nu scoorde Lewa wel.

Batigoal

De eerste goal van Lewandowski schoot hij wel heerlijk in. De gelijkmaker was trouwens ook subliem, met name dankzij Mingueza.

Memphis raakt in goeie vorm.

gevegt

Na een matige eerste helft gaat Girona in de tweede helft beter spelen en wint vrij eenvoudig met 3-0 van Rayo Vallecano.

Batigoal

Wat een bizar einde bij Valencia-Real Madrid. De ploeg van @Raul kan de 2-0 voorsprong niet vasthouden, Real komt langszij naar 2-2. In de blessuretijd geeft de scheidsrechter een penalty voor Valencia, maar die wordt door hemzelf teruggedraaid op aanraden van de VAR. In de slotseconden is Real in de aanval rond de 16 van Valencia, maar fluit de scheidsrechter af voor einde wedstrijd, en 2 tellen later kopt Bellingham binnen. Maar wedstrijd afgelopen dus geen goal meer. Bellingham krijgt zelfs nog rood vanwege wat hij allemaal naar Manzano roept.