Binnenlands nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.

Fabian

Active member
Zwarte Piet blijft zwart bij RTL. Jaja, dat moet even in het nieuws gebracht worden.

Wat er tegenwoordig allemaal nieuws is. Kijken hoeveel instanties, bedrijven etc. zich nog gaan uitspreken. Het is ieder jaar een langere aanloop tegenwoordig naar Sinterklaas.
 

de waan

Well-known member
We zullen zien. Ik ben natuurlijk een onverbeterlijke positivo, dus ik ga er niet bij voorbaat vanuit dat er ellende van komt.
 

JMD

Well-known member
:D :D

Het heeft een jaar of tien geduurd, maar nu laat JMD dan eindelijk zien dat hij ergens toch wel een soort van gevoel voor humor heeft.

Shit. Ik wilde bekend blijven staan als die zeikerd die altijd loopt te zeuren dat PSV geen kampioen meer kan worden als we al 2 punten achterstaan.

Project mislukt.
 

Keyser S?ze

New member
Ach, er is een hoogleraar migratiehistorie die gelukkig weet te verklaren waarom zo veel landgenoten nogal sceptisch zijn m.b.t. de vluchtelingenstroom. Het is angst als gevolg van een hetze tegen moslims.

De angst voor asielzoekers kun je met psychologie van de koude grond verklaren vanuit oerinstinct: angst voor het onbekende. Maar dat is een misvatting, stelt Leo Lucassen, hoogleraar migratiehistorie in Leiden. ,,Dan zou iedereen zo reageren. Je ziet echter ook veel mensen juist erg hun best doen voor vluchtelingen."

Er is dus een andere verklaring. ,,Ik denk dat het voortkomt uit een soort hetze tegen moslims en de islam die eigenlijk al gaande is sinds Fortuyn, en verder is aangewakkerd door Wilders. Daarnaast heb je natuurlijk de gruwelijke beelden van IS. Die vluchtelingen zullen ook wel zo zijn, denken sommige mensen. Ten slotte heb je de media, die vol staan met berichten over vluchtelingen, en daarmee de angst aanwakkeren."
 

Max

Administrator
Forumleiding
Gelukkig integreren de vluchtelingen snel. Voetbal is oorlog: http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binn...t-tot-massale-vechtpartij-asielzoekerscentrum

Ik snap overigens wel dat men de oude gevangenis aan de Havenstraat weer gaat gebruiken voor opvang van vluchtelingen:

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/gemeenten-krijgen-40-euro-asielzoeker

Nu staat hij leeg en heeft men op dit moment nog geen nieuwe bestemming. Nu komen er 400 vluchtelingen in en levert de gevangenis als we genoeg vluchtelingen kunnen aantrekken 112.000 euro per week op. Moet je alleen nog een systeem vinden om veel vrijwilligers in een linkse stad te trekken die ook eten en drinken meenemen en dan heb je een prima verdienmodel.
 
Laatst bewerkt:

Wigboldus

Well-known member
Hier in Zwolle word elke zondagmiddag gevoetbald. Laatst waren er 80 mensen aanwezig. Nederlanders en asielzoekers. Was een erg fijne sfeer.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan