Buitenlands nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.

zwammy

Well-known member
Ze hebben in Denemarken de uitkeringen met 50% gehalveerd, daar hebben ze ook geen last meer van mensen die de oorlog ontvluchten.
 

zwammy

Well-known member
En het volgende grapje. In Duitsland weigeren vluchtelingen in een sporthal te slapen, ze eisen een huis. En de gutmensen snappen er helemaal geen donder van. Is dat volk dan echt zo wereldvreemd?
 

Max

Administrator
Forumleiding
Oei, we waren hier in Amsterdam ook van plan om ze in een sporthal te laten slapen.
 

Wigboldus

Well-known member
Ik heb totaal geen probleem met echte vluchtelingen. Ik zie ze van dichtbij en verhalen aangehoord. Ik zie veel dankbaarheid. De berichten in de media zouden wel echt zijn, maar gelukkig hier in Zwolle nog niet gezien. Zolang ze hun dankbaarheid tonen help ik met liefde. Overigens zal de vluchtelingenstroom wel voorlopig stoppen als het hier echt koud wordt. De tegenstanders zullen dus moeten hopen op een strenge winter in Duitsland en Nederland.
 
Laatst bewerkt:

Kralinger

Administrator
Forumleiding
Saoedi? Arabi?, een land wat consequent mensenrechten schendt, wordt voorzitter van de VN mensenrechtenraad. Ongelofelijk wat maakt die club zich weer belachelijk. Net zo idioot als bemoemen van oorlogsmisdadiger Tony Blair tot vredesgezant een paar jaar geleden...
 
Laatst bewerkt:

Pascallovic

Well-known member
Dat die logge organisatie nog zo serieus wordt genomen. Eigenlijk zou je eruit moeten stappen uit protest tegen dat corrupte zooitje. Als er 1 organisatie is die bij alle conflicten geen moer gedaan heeft om het op te lossen, dan is het de VN wel.
 

DeMaster

Active member
Het wordt gewoon door de strot geduwd, geen enkele zeggenschap meer wat alleen maar erger gaat worden.
Landen in Oost-Europa zijn bang, zij willen dit niet.
Zie hoe ze zich gedragen bij de grens met Hongarije. Die president daar ziet de bui al hangen en spreekt het ook uit.
NL is NL niet meer, jammer.
Vang ze op in'de eigen regio.
 

zwammy

Well-known member
Die zijn niet bang, die hebben gewoon geen zin in een beschaving die nog zelfs jaren achterloopt op Oost- Europa. En die houden ook gewoon de grenzen dicht, kan Brussel hoog en laag springen.
 

Keyser S?ze

New member
En die houden ook gewoon de grenzen dicht, kan Brussel hoog en laag springen.

Diezelfde landen wilden anders maar wat graag bij de EU gaan horen toen ze eenmaal los van de CCCP waren. En die hebben jarenlang overdadig geprofiteerd van de rijk gevulde subsidiepotten van de EU. Subsidiepotten die door de gekke Henkie's van Europa, waaronder Nederland, tot de rand gevuld werden. En nu het aankomt op de lasten geven deze landen niet thuis. Precies zoals Eurosceptici al verwacht hadden.

En Nederland, ??n van de gekke Henkie's, blijft maar dromen van Europese solidariteit want dat schijnt erg mooi en belangrijk te zijn.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan