Wie moeten er in oranje

Max

Administrator
Forumleiding
Het is wel een prima voetballer, die de potentie heeft (had) om uit te groeien tot de nummer 10 van Oranje. Van de andere kant, het zou de eerste speler van Marokaanse origine zijn die ongeschonden de eindstreep haalt, want meesstal gaat er onderweg wel iets fout.

Precies. Waarschijnlijk toch niets bij het Nederlands elftal. Maar je wil de keuze toch groot houden. Wat dat betreft had iemand zo handig kunnen zijn om hem tegen Kazachstan of Letland te kunnen laten spelen of hem in een voorselectie opnemen om een signaal af te geven.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Voor de Klaassen - Ziyech discussie rampzalig dat Ziyech voor Marokko heeft gekozen. Die kunnen we eigenlijk dus niet meer serieus nemen. Hopelijk vertrekt hij snel naar Rusland.
 

Batigoal

Well-known member
Over Ajax gesproken; Van der Wiel staat de laatste paar wedstrijden gewoon weer in de basis bij PSG en blijft staan vanwege goeie prestaties, dus kan het argument dat hij nooit speelt ook weer de ijskast in.
 

Max

Administrator
Forumleiding
In Oranje is mij dat in ieder geval sinds Zuid Afrika niet meer opgevallen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Bij het toernooi bleef hij nog overeind zullen we maar zeggen. In ieder geval was hij niet zo aan het kloten, als tegen Ijsland en Turkije.

Na het toernooi was er nog een hype om Van der Wiel naar Bayern te brengen. Tevergeefs.
 

Fabian

Active member
Rick Karsdorp in voorselectie Oranje. Bron: Krabbendam (VI)

Edit: El Ghazi ook trouwens lees ik net.
 

Fabian

Active member
De gehele voorselectie:

De voorlopige selectie van Oranje

Ibrahim Afellay (Stoke City), Vurnon Anita (Newcastle United), Daley Blind (Manchester United), Jeffrey Bruma (PSV), Jasper Cillessen (Ajax), Memphis Depay (Manchester United), Virgil van Dijk (Southampton), Bas Dost (VfL Wolfsburg), Anwar El-Ghazi (Ajax), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Daryl Janmaat (Newcastle United), Luuk de Jong (PSV), Rick Karsdorp (Feyenoord), Davy Klaassen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Terence Kongolo (Feyenoord), Jeremain Lens (Sunderland), Luciano Narsingh (PSV), Robin van Persie (Fenerbah?e), Quincy Promes (Spartak Moskou), Karim Rekik (Olympique Marseille), Jairo Riedewald (Ajax), Wesley Sneijder (Galatasaray), Kenny Tete (Ajax), Jo?l Veltman (Ajax), Kenneth Vermeer (Feyenoord), Georginio Wijnaldum (Newcastle United) en Jeroen Zoet (PSV).

Geen Van der Wiel. Janmaat weer terug in de kijker.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Wie moeten er in oranje

Nu begreep ik dat Van der Wiel weer speeltijd krijgt bij PSG. Daarom hem er buiten gelaten en Janmaat er weer bij?

Verder wordt het centraal achterin zorgelijk zonder De Vrij en Van Beek.
 

Fabian

Active member
Nu begreep ik dat Van der Wiel weer speeltijd krijgt bij PSG. Daarom hem er buiten gelaten en Janmaat er weer bij?

Blind is niet te volgen. Ik ben geen Van der Wiel-fan, maar er was alle reden om hem vorige interlands niet op te roepen. Nu hij wel speelt, valt hij weer af.

BMI trouwens ook afgevallen, maar dat lag wel in de lijn der verwachting gezien de woorden van Blind achteraf.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Misschien begrijp ik het verkeerd, maar je kiest toch voor spelers die nu in vorm zijn? En toch niet op basis van een slechte pot van een maand geleden?
 
Bovenaan