Binnenlandse politiek

Status
Niet open voor verdere reacties.

Max

Administrator
Forumleiding
Ik kan wel zeggen dat je van harte welkom bent (dat ben je ook) maar voor je 't weet zit je opgescheept met lompe types als gevegt. Ik wil die overwaarde graag nog even vasthouden.

Gevegt ontkent het hardnekkig, maar die begint te trillen als een rietje zodra hij in de Randstad beland. Met ??n arm op de rug, dat dan weer wel.
 

De Wolf

Well-known member
Chinese restaurants moeten meer werk gaan maken van het opleiden van koks voor hun restaurants. Van de honderd koks die een interne opleiding zouden krijgen, zijn er nog maar 58 aan de lessen begonnen.

Dat heeft minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) zondag aan de Tweede Kamer geschreven. Chinese restaurants halen veel koks uit Azi?, terwijl in Nederland veel van hun collega's werkloos thuis zitten. Daarom heeft Asscher met de restaurants afgesproken dat ze voorlopig nog wel koks uit het buitenland mogen halen, maar ook hun best moeten doen om werkloze koks uit Nederland op te leiden en een baan te geven.



Haal maar weer meer koks om nep bami en nasi te bakken.
 

leo1949

Well-known member
VVD en de Partij van de Afbraak zijn weer lekker bezig.
Ze reserveren ruim 5 miljard voort ??n groep Nederlanders en laten een andere groep van ruim 1,1 miljoen Nederlanders gewoon barsten, want ze
vinden het belangrijker om voor 160 miljoen Euro 2 schilderijtjes te kopen.
80 miljoen wordt betaald door subsidiegeld van het museum en nog eens 80 miljoen door de schatkist
En dit is niet de eerste keer want nog niet zolang geleden is er ook een schilderijtje gekocht de Victorie Boogie Woogie voor 37 miljoen Euro door de Nederlandse bank.

De mate van beschaving van een land kun je afleiden aan hoe het met zijn inwoners omgaat !!!!!!!!!
 
Laatst bewerkt:

Max

Administrator
Forumleiding
Dat is iets meer dan 2 euro per persoon.
Dan eet je maar eens portie kibbeling minder en het is opgelost.

Een biertje minder ga je niet dood van. Die vier biertjes voor die andere twee schilderijen kunnen er vervolgens ook wel bij.
 

Max

Administrator
Forumleiding
De mate van beschaving van een land kun je afleiden aan hoe het met zijn inwoners omgaat !!!!!!!!!

De mate van beschaving van personen kunnen je afleiden uit hoe men met interpunctie en lettergrootte omgaat.
 

Pascallovic

Well-known member
De politie inzet bij voetbal kost ook veel geld en daar zitten toch ook een hoop belastingbetalers niet op te wachten. Dan mogen de kunstliefhebbers waar ik niks mee heb ook wel een keer iets krijgen.
 

SanMark.

Well-known member
Was het maar 37 euro want het is 37 miljoen euro.

Prachtig eindelijk komen de Hollandse meesters weer terug naar huis.

Hopelijk volgen er binnenkort nog wat meer schilderijen. Mocht het Rijksmuseum te klein zijn zouden ze er natuurlijk een speciale vleugel aan kunnen bouwen. Lijkt me dat zo iets ook niet meer dan 25 a 30 miljoen hoeft te kosten.
 

Keyser S?ze

New member
Ik begrijp dat de schilderijen-deal vooral op initiatief van Pechtold tot stand is gekomen. Heeft hij toch nog iets bereikt in zijn carri?re. Niet dat de gemiddelde Nederlander er iets aan heeft maar dat geldt voor de meeste zaken waar D`66-ers zich druk om maken.
 

Maasveld

Well-known member
Oei, het Binnenhof gaat voor 550 miljoen gerenoveerd worden. Ik ben benieuwd wat een niet nader te noemen forumlid daarvan vindt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan