Transfernieuws Derde Divisie

AFC heeft goed ingekocht. Ik heb ze van de week zien voetballen tegen Rijnsburg, maar dat zag er erg goed uit. Vooral die spits Koopman mag je wel wat van verwachten. Het ziet er allemaal wat onbeholpen uit, maar als die in de 16 staat, is hij vrij dodelijk. Ook Van den Boogaart is een welkome aanwinst voor de Amsterdammers. Hij regisseert de boel op het middenveld wel.
 

Unregistere

Well-known member
Ah, dat is die jongen die eventjes op proef was bij Kozakken Boys vorig seizoen. Was in de ogen van de Werkendammers zeker geen versterking. Ben benieuwd.

Mark van den Boogaart bij AFC, die was ik even vergeten. Nu dus ook Bosma, dat is best okee. Misschien nog even mijn voorspelling aanpassen, geloof dat ik ze niet bij de eerste zeven had staan. Maar daar horen ze wellicht toch wel gewoon bij zo.
 

De Groene Scout

Well-known member
Ik liet zijn naam vorige week al een keer vallen als mogelijke vertrekker bij VVA'71. Frank Hol heeft dus iets anders gevonden en wel JVC Cuijk. Dat dat zomaar kan allemaal????
 

Unregistere

Well-known member
Nieuwe werkgever gevonden dan, vermoed ik. Werken op zaterdag, lastig. Dus dan kan je niet naar VVA, maar wel naar JVC Cuijk, want die spelen op zondag. :p

Hebben wij in de zomer van 2013 ook gehad met een speler die uiteindelijk niet naar ASWH kwam, maar voor een zondagvierdeklasser koos. Al kwam die weer van een BVO, dus dat is misschien weer anders.

Af en toe blijft het opmerkelijk allemaal.
 

Unregistere

Well-known member
Maatsen en IJsselmeervogels hebben al afscheid genomen. De vleugelspits verkiest een avontuur bij Agia Napa FC uit Cyprus boven een seizoen op de Westmaat.
 

Unnekuukse

Active member
Bij De Treffers waren ze bang dat de selectie nog niet goed genoeg was en dus hebben ze op de valreep Kazlauskas aangetrokken. Worden ze met 15 punten voorsprong kampioen iov 12 :duim:
 

Sjorro

Member
Er is inmiddels nog een speler (verdediger) vertrokken, naam schiet mij zo niet te binnen. Dus is het een aangename aanvulling.
 

Unregistere

Well-known member
Excelsior Maassluis heeft zich op de valreep nog versterkt met Elson do Rosario Almeida. Hij was clubloos nadat FC Emmen zijn contract niet verlengde.

Denzel James, met veel bombarie door Kozakken Boys losgeweekt bij Noordwijk, heeft zijn overschrijving ingetrokken. Hij keert dus terug naar Noordwijk.
 

De Groene Scout

Well-known member
Kampioen FC Lienden is al vroeg in paniek geraakt na enkele nederlagen. Dus is snel een nieuwe aanvaller binnen gevlogen. Het is hardlopertje Sergio Zijler.
 

de waan

Well-known member
Het beleid is daar ook helemaal overboord gekieperd. Dat is na Grot en Wiafe nu al de derde speler die ze binnenhalen van het type dat altijd overal opduikt en een paar maand later weer verder trekt. Die gaan op deze manier de eerste zeven niet halen.
 
Bovenaan