Binnenlands nieuws

SanMark.

Well-known member
en nu krijgt hij twee weken een straat verbod. Wat straf heel Nederland moet binnen blijven.

Dat zal hem leren.
 

JMD

Well-known member
Ik weet niet hoe het er in Hillegom uitziet, maar hier komt een normale HAVO-scholier niet in korte tijd twee keer in aanraking met de politie.

Nee, dat klopt ja. Maar dan kan het nog steeds wel een normale scholier zijn... :) Dat ie extern van alles uitvreet is een andere zaak en overduidelijk.
 

Unregistere

Well-known member
Pas op, Limburgers op dit mooie forum!

Een slang is vermoedelijk donderdag uit zijn terrarium in een woning in Roermond ontsnapt.
Dat gebeurde in een huis aan de Veldstraat. Het gaat om een Californische King Snake van 80 centimeter lang en met gele strepen. Die zou volgens een expert niet giftig zijn.
Gele strepen
De eigenaar heeft zijn hele huis doorgezocht, maar de slang werd niet gevonden. Daarom heeft hij vrijdag de politie gebeld. In de omgeving is gezocht naar het reptiel, maar het beest was ook nu in geen velden of wegen te bekennen. De eigenaar vermoedt dat het dier door een gaatje in zijn terrarium is weten te ontsnappen.
Slangenexpert
Het is onbekend in welk gebied het kruipend dier zich nu bevindt. De politie heeft contact met een slangenexpert, die wordt ingezet zodra de giftige slang is gevonden. Volgens de eigenaar is de slang niet gevaarlijk voor mensen.
Wie een slang heeft gespot, moet 112 bellen.

Is hij nou wel of niet giftig? Geen risico nemen!
 
Bovenaan