KNVB-beker 2019/20

JMD

Well-known member
Het is in het belang van PSV dat Feyenoord of Ajax de beker wint, want dan gaat P4 ook direct Europa in. Dus eigenlijk hoop ik dat Ajax wint (want dan is de Klassieker als bekerfinale wel zo ongeveer zeker), maar ik vind het ook geen probleem als Ajax na Feyenoord en PSV ook even flink diep in een crisis komt. ;)
 

Abubakari

Well-known member
Ik zie in de beker toto dat 75% verwacht dat Ajax gaat winnen bij Utrecht. Benieuwd waar dat vertrouwen in Ajax vandaan komt.

Ik heb 2-0 ingevuld, gratis punten dacht ik. :oops:

Nou, in elk geval de enige met de juiste ruststand. :eek:mg:​​​​​​

Verder ook zoals verwacht, veel balbezit, levert niks op en de tegenstander is in de tegeenstoot gevaarlijker. Achterstanden maakt Ajax ook nooit goed, dus zal het zo wel 2-0 worden.
 

erka

Well-known member
En Utrecht gaat weer voor de Getafe award. Ergens hoop ik nog dat dat wordt afgestraft.
 

JMD

Well-known member
Je staat tijdelijk met een man meer als Ajax zijnde en alsnog krijg je een counter van 5 Utrechters tegen 3 Ajacieden om je oren. Positioneel klopt er helemaal niks van.
 

Pascallovic

Well-known member
Je staat gewoon telkens met 8 man voor de bal die ook nog eens allemaal in de dekking staan. Waar moet je als Martinez of Alvarez die bal kwijt?
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Die gast van Utrecht gaat veel te makkelijk liggen, maar wat doet die Alvarez nou?
 

Batigoal

Well-known member
Dit is het slechtste Ajax sinds tijden. Volgend jaar maar met een nieuwe selectie en dito technische staf opnieuw beginnen.
 
Bovenaan