Vakantie en uitstapjes in eigen land!

Status
Niet open voor verdere reacties.

Shayman

New member
Efteling is sowieso niet erg van de kortingsacties itt veel andere pretparken waar wel kortingen tot 50% of €15 worden gegeven.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Vakantie en uitstapjes in eigen land!

Mijn ouders sparen vaak via een supermarkt voor de Efteling. Ik vermoed Deen, maar ze doen ook bij de Deka of AH boodschappen. Verder zag ik volgens mij van de NS een actie voorbij komen. OV en Efteling voor 35?.
 

Shayman

New member
Mijn ouders sparen vaak via een supermarkt voor de Efteling. Ik vermoed Deen, maar ze doen ook bij de Deka of AH boodschappen. Verder zag ik volgens mij van de NS een actie voorbij komen. OV en Efteling voor 35€.

AH heeft vaker actie voor Efteling gehad maar ging dan om een tientje per kaartje, schier niet echt op bij bijna € 40 voor een kaartje; Slagharen en Hellendoorn is vaak € 15 korting terwijl entree nog geen € 30 is.
 

fr-keff

Active member
Ja andere parken zijn veel goedkoper maar Efteling blijft mijn favoriet. Voor ?22 met twee personen kunnen we ook naar hellendoorn.
 

fr-keff

Active member
Maar bij goed kijken is dat toch een stuk verder uit de slinger. Vooral met het OV. Heb ook geen airmiles meer haha. Iemand die nog van zijn airmiles af wil? :D
 

gevegt

Well-known member
Voor een goede kennis zoek ik voor het weekend van 14 augustus een huisje voor drie personen in zuid Limburg, liefst in de buurt van Valkenburg.
Vanzelfsprekend mag het niet te veel kosten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan