Feyenoord 2016 - 2017

Fabian

Active member
Niet minder belangrijk dan de rest van dit forum maar het viel me op en ik had even de indruk dat je dat dan gewoon mag benoemen.

Houdt dan in ogenschouw dat los van dit verhaal veel van wat Krabbendam in het verleden naar buiten bracht onderbouwd kan worden als onzin.

Dus wat dat betreft sla je de plank dan mis als het je opvalt.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Wat al gezegd is, als het om echte 'nieuwtjes' gaat die niemand anders kan weten dan zit Krabbendam er heel vaak naast. Dit over de sfeer kan je gewoon zelf zien als je vaker bij de ploeg bent. Gisteren een tijdje met iemand staan praten die in Oostenrijk is geweest. Diegene vertrouw ik en vertelde wat ik hier heb gepost. En verder werd zijn verhaal alleen maar bevestigd door mijn eigen waarnemingen gisteren.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Dat Kazim gek is, wisten wij hier allemaal toch allang?

Ik heb een stukje van het seizoensoverzicht van Feyenoord gezien op Fox, maar die vent is in bijna elke wedstrijd negatief betrokken bij opstootjes en met domme overtredingen. Die heeft gewoon een paar draadjes los en ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat jongens als Vilhena en Manu gevoelig zijn voor zo'n gozer.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Feyenoord 2015 - 2016

Feyenoord 2015 - 2016

Kazim heb je inderdaad afgelopen seizoen al goed kunnen zien. Ik snap dan ook niet waarom we met hem door zijn gegaan. Iemand met zoveel torren in zijn kop moet echt qua kwaliteiten je beste speler zijn wil je dergelijk gedrag kunnen gedogen. Nadat hij eenmaal had getekend werd zijn gedrag nog slechter. Vervolgens heeft er schijnbaar nog een club uit de zandbak acht ton geboden en toen had je moeten toehappen. Nu leek de opstelling van gisteren redelijk serieus. Dus ik maak mij wel zorgen dat hij toch een basisplaats blijft houden. Ook gisteren was het weer zo'n beetje de speler met de meeste overtredingen en kon hij verder niets met zijn ballen.

Manu lijkt qua gedrag en intelligentie op Balotelli, vandaar zijn naam Manutelli. Dat kwam er bij zijn huurperiode bij Excelsior goed uit. Daar kan je Kazim moeilijk de schuld van geven. Vilhena begint een beetje een gefrustreerd mannetje te worden. Met zoveel negativiteit kun je weinig. Bo?tius is volgens mij in de basis wel een goede jongen. Verder hebben we een Wilkshire die werkelijk met niemand meer klikt binnen de selectie. Werd zelfs met de rondo in de warming up overgeslagen. Voor hem wel lekker, want hij is de enige die volgens mij niet in het midden heeft gestaan.
 
Laatst bewerkt:

inhethoekje

Active member
Daar ga je dus al mee het schip in, als je , ook al is het een speler die niet meer bij de selectie past, een speler gaat negeren als groep ben je verkeerd bezig.
Dan is de stap om nog meer negativiteit binnen een groep aan te halen een hele kleine.

Wilkshire past er wellicht niet meer bij maar juist hier moet van Bronckhorst optreden, en niet zoals jij, het leuk vinden dat hij wordt genegeerd.
Een groep maak je met zijn allen, ook met die ene die je niet mag.
 

inhethoekje

Active member
En voor de rest geloof ik het allemaal wel, afgelopen seizoen was ik al pessimistisch over Manu en werd ik hier uitgelachen want het was een held, nou, een blind paard kon zien dat die jongen niet in Feyenoord 1 thuishoort, en nu begint opeens iedereen zich aan die jongen te ergeren.

Man, dat zag ik al toen hij die winnende maakte in de voorronde EL, daar hoef je geen jaar mee te wachten om daar achter te komen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Feyenoord 2015 - 2016

Feyenoord 2015 - 2016

Daar heb je volkomen gelijk in. Groepjesvorming en mensen uitsluiten is dodelijk voor het groepsproces. Daar kan geen middagje raften tegenop. Heb ik op mijn werk op mijn oude afdeling ook fout zien gaan. Samen een biertje gaan drinken, squashen of weet ik veel wat maar langzamerhand niet iedereen meer mee vragen. Ik weet niet of Gio degene moet zijn die een Wilkshire erbij moet betrekken, maar als je echt een aanvoerder en leider bent zoals Kuyt wil overkomen, dan moet hij de groep bij elkaar houden.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Feyenoord 2015 - 2016

Feyenoord 2015 - 2016

Dat zullen sommige hier wel jammer hebben gevonden.
Met Immers verliezen is makkelijker te verteren want het is meestal zijn schuld.

Vorig seizoen deed Immers waarschijnlijk vaker niet mee tijdens een nederlaag dan wel. Trek vooral de conclusies die je wil trekken. Immers heeft vorig seizoen in grotere wedstrijden in de eerste helft beter gepresteerd dan ooit, maar op het einde heeft hij waarschijnlijk zijn slechtste fase in drie jaar gehad.
 

inhethoekje

Active member
Kuyt en en leiderschap, die jongen komt niet verder als ''Kom op jongens, het kan nog''.
(daarbij een paar keer klappend met zijn handen om het fanatiek te laten lijken)
 

Max

Administrator
Forumleiding
Kuyt en en leiderschap, die jongen komt niet verder als ''Kom op jongens, het kan nog''.
(daarbij een paar keer klappend met zijn handen om het fanatiek te laten lijken)

We hebben sowieso de laatste jaren weinig goede aanvoerders gehad. Een Clasie was pas dit jaar echt iemand die er vrijwel altijd stond. Een De Vrij is een behoorlijk timide jongen en stond op het moment dat hij aanvoerder was heel anders in het veld dan nu met een WK achter de rug en zijn jaar bij Lazio. Wat hebben we nog meer gehad tussen Bosvelt en Kuyt en Kuyt en Kuyt?
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ben nu al doodmoe van Kuyt, staat overal grijnsend op en anders wel met zijn handen op elkaar boven zijn hoofd.

Moet verder oppassen dat hij het wel laat zien. Gisteren op rechtsbuiten leek het vrijwel nergens op. Behalve dat tikje opzij naar Karsdorp bij de goal van Toornstra was het niet best. Dat kon Schaken in de periode met Janmaat echter ook prima. Maar goed, we kunnen hem nog altijd op linksback zetten in plaats van Nelom.
 
Bovenaan