Bizar Nieuws

De Wolf

Well-known member
Man gaat jeukende penis te lijf met telefoonkabel

Dokters in China hebben met lasers een telefoonkabel uit de penis van een man gehaald. De zestigplusser had last van jeuk in zijn urinebuis door een ontstoken prostaat en gebruikte de kabel om voor wat plaatselijke verlichting te zorgen. Daarbij kwam de kabel, van een meter lang, vast te zitten in de blaas van de man.
Omdat er plaatselijk bloedingen ontstonden, is de man vrijdag 30 maart met spoed naar het Danlian-ziekenhuis gebracht. Uit een scan bleek dat kabel met een knoop vastzat om de blaas van de man.
?De knoop kwam steeds strakker vast te zitten om zijn blaas als de man eraan trok?, legt dokter Gao Zhanfeng uit aan de Chinese website Kanka News. ?Dit veroorzaakt bloedingen.?
De dokter besloot om lasers in te zetten om de telefoonkabel van 0,5 centimeter breed in kleine stukken uit de penis te krijgen. Dat lukte.
Een verslaggever van Kanka News vroeg aan de man of hij de kabel had gesteriliseerd voordat hij deze had ingebracht. ?Ik heb hem een beetje gewassen onder de kraan?, aldus de zestigplusser.
Volgens dokter Gao Zhanfeng had de pati?nt geluk dat hij geen metalen of harde objecten had ingebracht in zijn penis. Daardoor had zijn blaas gemakkelijk doorboord kunnen worden.
De man zei dat hij het ongeluk als een wijze les ziet. Ook zal hij in de toekomst naar eigen zeggen niet meer een telefoonkabel in zijn penis stoppen.
 
Bovenaan