Well-known member
Wat een watjes daar in het Oosten, makje voor BQ1887 tegen het Ajax van het Oosten dus want hier wonen wel echte kerels. Extra trui, dikke jas, plekje in de zon en voetballen (kijken) maar.

:D We gaan het zo mee maken. Als die wind wat gaat liggen is het best te doen.

Joost

Gistermiddag was een wedstrijd in de hoofdklasse of Derde Divisie met meer dan 300 toeschouwers een uitzondering. Ik blijf mne toch afvragen wie we hier een plezier mee doen.

Gelukkig mag ik naar volleybal voor de krant vanmiddag.

Ik ga het zo eens ondervinden want aan de andere kant van de Maas is er nog geen enkele afgelasting te bespeuren.

Unnekuukse

Active member
Last-minute overwinning voor JVC Cuijk tegen Jong De Graafschap. Zwakke eerste helft met verdiende 1-2 achterstand bij rust. Na de pauze pakte JVC Cuijk het energieker aan en wist het in de laatste tien minuten de achterstand om te buigen in een 3-2 overwinning.
JVC Cuijk nestelt zich nog steviger op de derde plaats, mede dankzij de nederlaag van Quick. En zo stiekem komt ook UNA in het vizier...

Abubakari

Ik ook niet, net als twee weken terug kun je je er gewoon op kleden en in de zon gaan staan. Is het gewoon prima te doen.

Unregistere

Knap gedaan hoor! :duim:

UNA verloor van Blauw Geel '38, prima prestatie dus ook van de favorieten van Fregge. Daardoor liep Jong Vitesse, dat gehakt maakte van OJC Rosmalen, verder uit (0-5).

Ook de favorieten van Groene en Waan pakten drie punten. HSC '21 won in Oostzaan met 1-2 van OFC en is nu keurig tiende.

Onderin niet alleen belangrijke punten voor Be Quick 1887, maar ook voor HBS. Zij wonnen met 1-0 van De Meern in een ware degradatiekraker.

Hercules verschafte zichzelf enige lucht door een 2-1 zege op EVV, ADO '20 won dik bij Westlandia (1-4) en Dongen won knap van Quick (3-1).

De Groene Scout

Knappe overwinning hoor van HSC'21.
Koploper nu in de 3e periode.
Komt allemaal goed; 3e periode winnen en dan via de nacompetitie naar de 2e divisie. :duim:

de waan

Mooi. Bijna veilig ondertussen en nu kijken of we nog iets leuks kunnen doen in de rest van het seizoen.

Unregistere

Weer vier spelers die in de dubbele cijfers zijn beland qua doelpunten, lijkt de eredivisie wel!

Speelronde 25

Be Quick 1887 - Quick '20 4-2 (2-0)
1-0 Thomas Careman 2-0 Thomas Careman 2-1 Frank Eulderink 3-1 Duane Tjen-A-Kwoei 4-1 Daan Driever 4-2 Melvin Degenaar

Dongen - Quick 3-1
1-0 Jaap van der Waarden 1-1 Frank van der Heiden 2-1 Paul van Zon (strafschop) 3-1 Mart van Bree

HBS - De Meern 1-0 (0-0)
1-0 Santy Hulst

Hercules - EVV 2-1 (0-0)
1-0 Mitchel Bolck 1-1 Shaquille Simmons 2-1 Alfred Mensah

JVC Cuijk - Jong De Graafschap 3-2 (1-2)
1-0 Jorrit Ritzen 1-1 Kabir Sabotic 1-2 Kyvon Leidsman 2-2 Jordie van der Laan 3-2 Stan Broenland

OFC - HSC '21 1-2 (0-1)
0-1 Joost Screever 0-2 Sjoerd Visschedijk 1-2 Tom Noordhoff

OJC Rosmalen - Jong Vitesse 0-5 (0-2)
0-1 Anil Mercan 0-2 Thomas Oude Kotte 0-3 Thomas Buitink 0-4 Thomas Buitink 0-5 Martijn Berden

UNA - Blauw Geel '38 0-1 (0-1)
0-1 Sander Egmond
Rood: Desley Schilders (Blauw Geel '38)

Westlandia - ADO '20 1-4 (1-0)
1-0 Jedsel Markes 1-1 Clive Keus 1-2 Sem van Amersfoort 1-3 Jesper de Vr? 1-4 Sead Mazreku

=. Jeroen Spruijt (Westlandia) 10

Thomas Careman droeg met twee goals flink bij aan de belangrijke zege van Be Quick 1887 op concurrent Quick '20 en steeg daardoor zelf ook weer flink op de topscorerslijst

14.30 uur: Be Quick 1887 - UNA

De beslissing valt in de tweede periode. Blauw Geel en JVC Cuijk zijn de enige kanshebbers. Beide 22 uit 10. Het doelsaldo van Blauw Geel is ??n doelpunt beter. Maar JVC heeft op papier de meest eenvoudige tegenstander. Spannend dus.
Westlandia - EVV is ook een aardig duel. Met name voor EVV, want bij verlies behoort de ploeg uit Echt bij de degradatiekandidaten.
UNA moet weer eens winnen om de titelrace een impuls te geven. Maar UNA lijkt het spoor de laatste weken aardig bijster.