District Noord

Abubakari

Well-known member
VVG net als twee weken terug weer slecht voor rust (en ook 0-1 achter door een goal vlak voor rust), na rust een stuk beter, maar NEC Delfzijl was zeer effici?nt en schoot beide kansen binnen. VVG maakte er na rust ook 3, uitslag dus 3-3.

Dokkum stond 2-0 voor en koploper 't Fean 2-1 achter, mocht dat zo gebleven zijn is Dokkum koploper!

De topper ODV-Mamio stond 1-1.

Abubakari

Goed nieuws en slecht nieuws.

Beginnen we met het slechte nieuws
Dokkum geeft een 0-2 voorsprong weg (eindigde in 2-2) en is nu slechts medekoploper.

Het goede nieuws is dat Mamio de topper tegen ODV met 2-1 heeft gewonnen en koploper is in 4C.

G

Gast

Guest
Makkelijke middag voor ZZVV in 3D. 2-7 overwinning op bezoek bij Elim, vier doelpunten op naam van Sander Hartman. Elim voor mij degradatiekandidaat nummer 1, veel te weinig kwaliteit en ook vandaag weer 3 gele kaarten, daar was de scheidsrechter nog mild mee overigens.

Verder in 3D. DESZ wint van mededegradant SC Rouveen met 4-0. Borger wint weer en heeft na 4 wedstrijden 9 punten en een negatief doelsaldo. Nieuwleusen wint diep in blessuretijd en is koploper. De enige hoogvlieger na 3 wedstrijden die verloor was Vitesse '63, 3-0 uit bij Hardenberg.

noordooster

Ditmaal geen rode kaarten voor Elim ?
In 3D is de 2e plaats van Borger wel wat verrassend en ik had Lutten wat hoger verwacht.

SanMark.

Vitesse geeft in de laatste 10 minuten voor rust de wedstrijd weg. ( van 0-0 naar 3-0) Dat is wel iets wat in de ploeg zit. Zwakke periodes die gewoon fataal zijn in een wedstrijd.

Ze gaan waarschijnlijk gewoon strijden om de laatste plaatsten. Borger verrast mij wel qua aantal punten want die had ik op de laatste plek gezet.

SVN is gestaakt omdat op het veld ernaast bij het tweede van SVN een speler een hartstilstand had gekregen.

noordooster

Ook nog even vermelden dat Be Quick Dokkum met 2-0 wint van Zeerobben.

Abubakari

Laatst bewerkt:
G

Gast

Guest

Geen rode kaarten inderdaad. En ik had als scheidsrechter veel vaker geel gegeven voor praten. Ongelooflijk. Maar deze ploeg gaat tegen heel veel schorsingen aanlopen terwijl de selectie al veel te smal is. Samen met SVN '69 favoriet voor de onderste twee plaatsen.

Abubakari

GRC verloor vanmiddag thuis met 1-3 van FVC. Een vrij onnodige nederlaag. Voor rust was de kansenverhouding 6-2 maar stond het 0-2. Na rust kregen ze nog een stuk of vijf dotten van kansen, scoorden ze eindelijk 1-2, kregen kansen op 2-2 maar zagen FVC een kwartiertje voor tijd naar 1-3 counteren. Toen gingen de GRC kopjes hangen en ging FVC opeens dotten van kansen missen. Vorige week verloor GRC ook al ondanks dat ze veel meer kansen kregen dan de tegenstander. Met wat meer scherpte voor de goal hadden ze op 12 uit 4 gestaan, nu staan ze op 6 uit 4.

SanMark.

Het is inmiddels een wekelijks terug kerend item aan het worden.

Elim 2x rood en SCD 1x rood. De scheids zal het bij deze thuiswedstrijd weer ontzettend moeilijk hebben gehad.

Satyr

Administrator
Forumleiding
Delfstrahuizen doet het aardig in 4A, na de degradatie. Vandaag werd de (verre) uitwedstrijd in Arum met 1-3 gewonnen. 8 uit 4, subtop dus :duim:

Abubakari

IK wilde eigenlijk naar GRC-LSC (1F), maar omdat Ajax nog niet klaar was met Utrecht werd het Forward-Amicitia (2L).
GRC-LSC eindigde in 0-0, dus dat is niet zo erg dat ik die gemist heb. Forward (7 uit 4) dacht thuis even lekker makkelijk van Amicitia (1 uit 4) te kunnen gaan winnen. Dat viel tegen, het liep voor geen meter bij Forward, ze verloren met maar liefst 1-5.

G

Gast

Guest
En de 18.00 uur wedstrijd in 3D tussen ZZVV en Vitesse '63 eindigt in 2-2 .

Gister bij 2 wedstrijden geweest in 3D. Eerst Rouveen - Borger, daar werd het slechts 1-0. Rouveen speelde nog niets een super maar vergat wel heel veel kansen af te maken, daarvoor kreeg het nog bijna de rekening gepresenteerd.

Daarna om 18.00 ZZVV - Vitesse'63. Derby die eindigde in 2-2. Vroege voorsprong van ZZVV was niet echt lekker voor de wedstrijd, ZZVV hoefde niet en Vitesse'63 wilde (nog) niet. Drie minuten voor rust uit eerste goede aanval 1-1. Eerste kans van Vitesse na rust ging er ook meteen in. In de resterende 25 minuten gaf ZZVV vol gas en kwam het veel vaker in scoringspositie. Uiteindelijk maakt Hartman een paar minuten voor tijd met een omhaal in de kruising de gelijkmaker. In de minuten die volgden probeerde hij het met nog een omhaal en een stift, die beiden niet aan hem besteed. Daardoor een puntendeling in de gemeentelijke derby.

Verder in 3D is CSVC de enigszins verrassende rode lantaarn. Elim wist zoals eerder vermeld te winnen van SCD '83, ondanks 2 rode en 3 gele kaarten. Ook SVN'69 pakte een puntje. Koploper Nieuwleusen wist niet te winnen van Lutten, 1-1. Daardoor staat alles nog mooi dicht bij elkaar op de ranglijst. Verschil tussen nummer 1 DESZ en nummer 9 Rouveen is slechts 4 puntjes.

Abubakari

GRC-LSC eindigde in 0-0, dus dat is niet zo erg dat ik die gemist heb.

GRC's topschutter Erwin Alt had een PSV'ertje, hij miste een penalty. Is sowieso uit vorm, ook nu weer een hoop kansen voor GRC, maar geen koelbloedigheid bij het afmaken.