Status
Niet open voor verdere reacties.

Abubakari

Well-known member
Knappe winst van Be Quick 1887. Volgens mij 0-2 achter thuis tegen Jong Achilles'29 en toch met 3-2 winst het veld afstappen.
Ook de Dijk nog altijd met de volle winst uit 3 duels.

En ook nog met tien man.

Voor rust was het saai, vlak voor rust kreeg een Be Quicker rood en Achilles een vrije trap die ten overmaat van ramp ook nog binnen vloog. 0-1 en de BQ1887 vloek van Abu leek weer opgeld te doen. Zeker toen de 10 van BQ 20 tellen na rust met 0-2 achter kwamen.

Maar binnen tien minuten was het alweer 2-2, twee keer Driever. Daarna volop spektakel met kansen over en weer. In de laatste vijf minuten miste Achilles twee dotten van kansen en in de dying seconds van de blessuretijd scoorde al Mahdi nog de 3-2. Kortom een geweldige tweede helft na een oersaaie eerste helft.

En daarmee heeft BQ1887 onze vrienden uit Haaksbergen ook nog een goede dienst bewezen in de strijd tegen degradatie door hun grootste concurrent op nul punten te houden. Namens Andor: Geen dank. :D

Laatst bewerkt:

bqandy

Voor rust was het saai, vlak voor rust kreeg Be Quicker rood en Achilles een vrije trap die ten overmaat van ramp ook nog binnen vloog. De vrije 0-1 en de bq1887 vloek van Abu leek weer opgeld te doen. Zeker toen de 10 van BQ 20 tellen na rust met 0-2 achter kwamen.

Maar binnen tien minuten was het alweer 2-2, twee keer Driever. Daarna volop spektakel met kansen over en weer. In de laatste vijf minuten miste Achilles twee dotten van kansen en in de dying seconds van de blessuretijd scoorde al Ahmadi nog de 3-2. Kortom een geweldige tweede helft na een oersaaie eerste helft.

Je door mij opgelegde en door jouw genegeerde stadionverbod is na de wedstrijd door de hier mee lezende trainer persoonlijk opgeheven. :) Voortaan altijd welkom.

Maar wat een ontknoping. En die gekke Abubakari grapte er van te voren over. Drie minuten in blessuretijd de winnende. Het gebeurde ook nog.
De kansen waren ongeveer gelijk verdeeld, maar als je met tien man zo ten aanval trekt en zo veel strijd levert verdien je de winst gewoon. Bovendien vond ik Be Quick de beter voetballende ploeg.

Abubakari

Ja, daar heb je wat aan als er twee rechtstreeks uitvliegen.
Ondankbare. Dit zijn de 3 punten die HSC'21 er uiteindelijk n?t in houden.

Grapte? Dat noemt men in voetbaltermen 'de wedstrijd kunnen lezen'.
Maar wel geweldig dat ze zoveel veerkracht tonen en mooi dat ze beloond werden voor hun inzet.

Ik sluit het na dit spektakelstuk niet uit, de banvloek is in ieder geval verbroken. Maar het hangt ook een beetje van de dichterbij voetballende clubs af. In november naar Haeren fietsen is toch wat minder aantrekkelijk dan in augustus naar het villadorp te peddelen.

noordooster

Onze enige noordelijke vertegenwoordiger bovenaan. Hartstikke mooi en toch ook wat onverwacht.
Ook Magreb en de Dijk doen het beter dan vooraf verwacht. En dat was in de laatste bekerronde ook al te zien.
Van HSC '21 en van HBS had ik wel wat meer verwacht.
Maar er zijn in het verleden meet clubs zo begonnen en toch hoog ge?indigd .

de waan

Kom net thuis en kon ook al geen chocola maken van de opstelling. Eddy weet het niet en denkt nu ineens met 4 middenvelders te moeten spelen, 2 echte vleugels en dan zonder spits. Compleet onlogisch. Uiteraard moet Garritsen wel weer op het middenveld en is er geen plaats meer voor Tom ter Hogt in de spits en ook geen plekje voor de beste HSC'er Joost Screever.

Bas ter Hogt stond dus in de spits. Lekker logisch.

Het totale gebrek aan stootkracht begint zo zoetjesaan toch wel alarmerend te worden. Ook vandaag weer nauwelijks kansen gecreeerd begrijp ik. Zorgelijk.

Unregistere

De Dijk kan geen verrassing zijn! :p

Speelronde 3

Be Quick 1887 - Jong Achilles '29 3-2 (0-2)
0-1 Eef van Riel 0-2 Niek Versteegen 1-2 Daan Driever 2-2 Daan Driever 3-2 Ahmed al Mahdi

0-1 Jaap van der Waarden 1-1 Youssef El Hammouchi 2-1 Delano Burgzorg
Rood: Giovanni Henskens (Dongen, 2 x geel)

JVC Cuijk - HBS 1-0 (0-0)
1-0 Ilias Zaimi

OFC - OJC Rosmalen 2-3 (1-2)
1-0 Romano de Jonge 1-1 Sam van Doremalen 1-2 Sam van Doremalen 1-3 Jaouad Chraou 2-3 Rachid El Yaghmouri

Quick '20 - Juliana '31 1-1 (1-1)
1-0 Rens van Benthem 1-1 Jeroen Meijers (strafschop)
Rood: Saliba Somi (Quick '20), Lorenzo Rieken (Juliana '31), Davey Goudt (Juliana '31)

UDI '19 / Beter Bed - Magreb '90 0-2 (0-0)

16. HBS 3-1 (-5)
17. Jong Achilles '29 3-0 (-3, 3 goals gescoord)

=. Joram Smits (Be Quick 1887) 3

OJC-verdediger Sam van Doremalen maakte er twee bij de overwinning op OFC, waardoor de Brabanders gedeeld koploper blijven

Unregistere

OFC trekt nog even een mooi blik open.

Adnan Barakat, Orlando Smeekes en Aziz Stitou versterken de selectie.

De Groene Scout

Nieuwe ronde, nieuwe kansen en van de hatelijke 'nul' af. Dit is het programma voor komend weekend: