Oranje nieuwstopic

Status
Niet open voor verdere reacties.

gevegt

Well-known member
Goed dat Gullit geen assistent is geworden. Die meldt de pers vier dagen voor de wedstrijd de opstelling al.
Wat een flapuit is dat.
 

Pascallovic

Well-known member
Ik vind het wel knap van Blind dat hij zich heeft opgewerkt tot meest betrouwbare persoon binnen de KNVB. Heb meer vertrouwen in Blind, dan in van Breukelen, de Jong en van Oostveen.
 

ALenstra

Well-known member
Maar wat een lamlul is die Van Basten eigenlijk. Eerst concluderen niet geschikt te zijn als trainer. AZ die helemaal een contructie opzet om hem te kunnen behouden als assistent. Vervolgens vlucht hij naar de KNVB om eventjes assistent te worden van Blind. Daarna besluiten vlak voor de start van de WK kwalificatie dat je graag de bobo bij de FIFA gaat uithangen.
Diezelfde FIFA die hij regelmatig hekelt in zijn columns.
 

Janssen

Well-known member
Van Basten is een soort Van Praag, zit er uiteindelijk alleen maar voor de centen. Is sinds hij ziet liet fotograferen met dat Sporting Lissabon sjaaltje niet meer serieus te nemen (daarvoor ook al niet, maargoed).
 

Eresd?g?

Banned
Jammer dat van Basten nu ook vertrekt. Aan de andere kant zou er nu misschien wel plek zijn voor Gullit als eerste assistent. Daarnaast zet je een van Hanegem en dan ben je weer compleet.

Verstuurd vanaf mijn SM-G800F met Tapatalk
 

De Groene Scout

Well-known member
Kijk eens aan de KNVB wil geld van de FIFA:
De KNVB gaat niet zonder slag of stoot akkoord met een overstap van Marco van Basten naar Wereldvoetbalbond FIFA. De Nederlandse voetbalbond verlangt namelijk een afkoopsom voor de assistent-bondscoach van het Nederlands elftal.

Van Basten moet bij de FIFA in een nieuw innovatieteam gaan werken. Die functie is speciaal ontworpen voor de oud-speler van onder meer AC Milan. De coach beschikt echter over een doorlopend contract als rechterhand van bondscoach Danny Blind. De KNVB wil daarom een compensatie ontvangen, zo meldt het Algemeen Dagblad.

De bond moest namelijk eerder de overeenkomst van Van Basten bij AZ afkopen. Mocht de FIFA geen afkoopsom willen betalen, dan moet Van Basten zelf tot een financi?le overeenkomst met de KNVB zien te komen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan