Districtsbeker 2016/17

Batigoal

Well-known member
Op VoZ staat wel een gedeelte, maar niet alles.

ASWH 2 begon vandaag ook aan de poulefase. Vierdeklasser Schelluinen was te gast op sportpark Schildman en nam vlot de leiding. Al snel antwoordden onze reserves via Lars van Roon en nog voor rust tilden Dylan de Boer en nogmaals Lars van Roon de stand naar 3-1. In de tweede helft konden de jonkies lekker freewheelen. Uiteindelijk leverde dat nog treffers van Billy Nzojyibwami en Liomar Jennie op. 5-1 dus, mooie uitslag.

Dinsdag tegen De Alblas, dat vandaag dik verloor van Arkel. De kans op poulewinst is dus zeker aanwezig, waarbij Arkel nu dus de voornaamste concurrent lijkt.

Is Lars van Roon familie van Marten?
 

bqandy

Well-known member
Ik zag er ook ??n vandaag; Be Quick 1887 2 - Amicitia VMC (zat 1) 13-1. Toeschouwers bij deze "zinderende zuidelijke stadsderby": 42.
Ging echt helemaal nergens over. BQ 2 had graag wat sterkere tegenstanders gehad dan een zootje 4e klassers.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Laat die tweede teams lekker in de reservebeker ballen. Ik vind dat een beker alleen voor eerste teams is.
 

Abubakari

Well-known member
Forward verloor laatst in 2x 25 minuten met 9-1 van VV Groningen. Een mix van alle lagere Forward teams aangevuld met 4 man die normaal in Forward 1 staan. Forward heeft schijnbaar nog vakantie want ook vandaag was het weer een fantasieploeg met veel spelers uit lagere teams hoorde ik. Had ik ook al verwacht, dus het Dokkumer bezoek mooi aan me voorbij laten gaan. Gelukkig wel, 0-7, daar wil je als Groen Witte Dokkumer niet bij staan te kijken.:D

VV Groningen had aan ??n helft genoeg om Amicitia te verslaan, 3-0 bij rust, kort voor tijd werd het 3-1. VVG ook niet in de sterkste opstelling om wat spelers rust te geven tussen de beide 'grote' bekerwedstrijden tegen Velsen en OJC Rosmalen.
 

Unregistere

Well-known member
Ik zie het niet. Onder beker zie ik alleen de grote beker.

Je hebt gelijk. Ik rekende erop dat ze het net als in voorgaande jaren weer zouden publiceren, maar de afwezigheid van hoofdklassers in de poulefase maakt het kennelijk minder interessant voor ze. Op www.regio-voetbal.nl staan wel wat uitslagen, maar dat is wel heel erg toegespitst op de regio rond Gorinchem.

Is Lars van Roon familie van Marten?

Nee, zoals De Waan al opmerkte en jij zelf ook constateerde heeft die een andere achternaam. ;)

Dit is Lars van Roon. Oud-selectiespeler van De Graafschap, al kwam hij daar niet vaak in actie. Haakte vorig seizoen in de voorbereiding af bij Achilles '29, waar hij eigenlijk zou gaan spelen. Toen is hij naar ASWH gekomen, aanvankelijk eerst bij de selectie van 1. Dit seizoen speelt hij vast in ons tweede elftal.
 
Laatst bewerkt:

de waan

Well-known member
Je hebt gelijk. Ik rekende erop dat ze het net als in voorgaande jaren weer zouden publiceren, maar de afwezigheid van hoofdklassers in de poulefase maakt het kennelijk minder interessant voor ze.

En amateurvoetbalopzondag.nl is er helaas ook mee gestopt. Die waren ook altijd rap met bekeruitslagen.
 

Unregistere

Well-known member
En amateurvoetbalopzondag.nl is er helaas ook mee gestopt. Die waren ook altijd rap met bekeruitslagen.

Ja, klopt. Die gaven eind vorig seizoen aan te stoppen en niemand heeft het stokje overgenomen. Het zal dan denk ik via de diverse afsplitsingen van VoetbalNederland moeten, al plaatsen die ook niet alles volgens mij.
 

Abubakari

Well-known member
Verrassing bij GRC (1F) - Velocitas (2K), Velocitas won met 0-2, ik heb de laatste 20 minuten gezien, toen stond het al 0-2. Van SC Stadspark(2K)-Helpman(2L) zag ik de eerste helft (1-0) en het laatste kwartiertje, dat werd 1-1 met een gelijkmaker in de 88' minuut. Helpman en Stadspark moeten met Knickerbockers uitvechten wie er samen met de gedoodverfde nummer 1 PKC'83 door gaat. PKC won gister met 6-1 van TKB.

GRC en Velocitas zitten bij VV Groningen en Amicitia in de poule. VVG won gister met 3-1 van Amicitia.
 
G

Gast

Guest
Eerbeek verloor gisteren met 2-1 uit bij Loenermark.
3de klasse tegen een 4de klasse.
 

bqandy

Well-known member
ZNC - Groen Geel 4-2. Gaat weer lekker met het voormalige sterrenensemble....... Tweede nederlaag in de beker.
 
Bovenaan