FC Twente Nieuws topic

DeftonesJP

New member
Wat een bizar stuk man. Alsof een Ziyech bezig is met de uitspraken van Rutte. Ik denk overigens dat het voor feyenoord beter zou zijn als ze nog scherp moeten zijn tot de bekerfinale. Als ze in een zetel op plek drie staan en kunnen freewheelen naar de 24e dan is het lastig schakelen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
FC Twente Nieuws topic

Heb je Feyenoord dit seizoen zien spelen? Freewheelen lijkt mij een beetje misplaats als ze dit seizoen slechts een paar helftjes goed hebben gespeeld.

Maar goed, ik begrijp dat naast Van Oostveen nu ook Feyenoord verantwoordelijk is voor de shit bij FC Twente.
 

DeftonesJP

New member
Dat is zeker misplaatst maar als er geen druk meer op zit en alles op een wedstrijd wordt gezet dan kan dat weleens nadelig gaan werken.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Waar gewerkt wordt, daar worden fouten gemaakt. Als ex-ambtenaar heeft Gudde schijnbaar weinig ervaring met het fenomeen werken.
 

de waan

Well-known member
H?t schrikbeeld voor de boevenbende. :-D

CfbSTx9XIAEFrSd.jpg
 

DeftonesJP

New member
Ik gun de supporters van Twente geen debacle zoals hierboven wordt beschreven maar ik ben wel benieuwd hoe trouw de aanhang is. Zouden we hier Rangers taferelen krijgen of wordt het een stille bende op de tribune?
 

De Groene Scout

Well-known member
Twente-directeur Onno Jacobs, bestuurder Jan Schutrups en controller Wouter Ravensbergen hebben gisteren koffie gedronken bij Dik Wessels.
De club is gered!!!!
 

de waan

Well-known member
Pas op maandag 9 mei, de dag na de laatste competitiewedstrijd tegen Vitesse, hoort de club van de licentiecommissie van de KNVB of ze de licentie behoudt. Maar ook dat het geval is, moeten er nog de nodige hordes worden genomen. Twente gaat dan proberen de schulden die nog resteren te herfinancieren; de club wil betere condities bedingen voor de restschuld.

Dus.
 
Bovenaan