Festivals en concerten

Status
Niet open voor verdere reacties.

Max

Administrator
Forumleiding
Als wij helemaal naar Limburg komen, dan mogen als die Limburgers ook wel komen opdraven.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Effe een airbnb-tje fiksen in de buurt, zou helemaal ideaal zijn. Kunnen ook de 35-plussers het hele weekend mee.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Voor 9 juli Neil Young in Ziggo Dome zijn er overigens nog steeds kaarten te koop.
 

Joost

Well-known member
Ik ben er volgens jaar ook gewoon bij.

Ook als Pearl Jam, Radiohead en de Foo Fighters niet komen.
 

Joost

Well-known member
Dat was weer een geslaagd weekend.

Vrijdags begon wat flauwtjes met Common Linnets. gary Clarke Junior was wel erg leuk net als Bastille en Bears Den. De Staat het hoogtepunt van de vrijdag. RHCP vond ik zelf niet heel erg bijzonder, ze leken moe.

We kwamen zaterdag binnen bij James Morrison, typische pauzemuziek. Daarna Matt Simons, Lucky Fonz III en weer De Staat gezien. Doe Maar speelde veel bekende nummers en was leuk. Rammstein voorspelbaar maar goed.

Zondag vroeg op het terrein voor DOuwe Bob die ik erg goed vond. Daarna zeiknat geregend en thuis wat droogs aangedaan. Ik kon zelfs mijn onderbroek uitwringen. Daarna stuk gezien van Bring me the horizon en verrast door Lionel Richie. Sir Paul was het absolute hoogtepunt als sluitstuk.
 

delmaestro

Well-known member
Was er alleen op vrijdag. Deel je analyse grotendeels.

Ilse & Co. was muzikaal redelijk, maar saai. Gary Clark was een prettige, relaxte ervaring. Bastille was fijn. Bear's Den had duidelijk de rustige platen in het begin van de gig gezet. Naarmate die show vorderde ging het iets meer up tempo, en begon het mij meer en meer te boeien. James Bay boeide me niet. De Staat was met afstand het muzikale hoogtepunt, en dat Rocco met het balkenshirt van NEC stond te spelen vond ik hilarisch. De Peppers waren wel goed, maar moeten begrijpen dat een Festival show betekent dat je minder moet jammen en meer bekendere platen moet spelen. Ik denk dat 75.000 man zich afvroegen waarom ze Under the Bridge niet gehoord hebben...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan